عزیزم هرکسی یه اخلاقی داره. نمیشه گفت اونیکه کم حرفه باید حتما اصلاح شه یسری آدما اخلاقشون ذاتیه، اینطوریه منی که پر حرفم و خیلی سروصدا دارمم باید اصلاح شم؟! یسری اخلاقا باید تغییر کنه مثل بد اخلاقی بد دلی یا خساست و... ولی کم حرفی و پر حرفی دیگه ذاتیه واقعا. و همیشه میگه چون خودم کم حرف بودم دوست داشتم خانومم سر زبون دار باشه که منم شبیهش بشم. عوضش انقدر بهم اعتماد داره انقدر عاشقمه که بهم تو نمیگه. از همون اول زندگیون همه چیزو نصفشو به نامم زد بدون اینکه بخوام. تو همه کارش و همه چیزش اولین اولویتش من بودم و هستم حتی یه بار تولد مادرشوهرم بود قرار شد شب همه خانواده همسرم بریم خونه مادرشوهرم. اونروز من پریود شدم خیلی حالم بد بود حتی با قرصم آروم نشدم. زنگ زد گفت ما نمیایم الی حالش خوب نیست و خانوادشم خداییش برنامشونو کنسل کردن واسه چند روز بعد. هیچ کدومشونم به روم نیاوردن که چی بود چی شد. در صورتیکه تو همین سایت خیلی خانومارو دیدم که چقدر مشکلات دارن و شوهره اصلا حق و حقوقشو رعایت نمیکنه.
منم انقدر با شوهرم خوبم مثل دو تا دوست صمیمی هستیم. بعد از یه مدت متوجه شدم واقعا اخلاقش همینه نه اینکه نخواد حرف بزنه، ولی وقتی من صحبت میکنم با چنان ذوق و شوقی بهم خیره میشه که انگار تمام دنیارو دارن تو اون لحظه بهش میدن.