2789

مثلا چی میگه که اصلا درست نیست؟عزیزم اگه دوست نداری جواب این سوالمو نده.. اخه نمیدونم چجور راهنماییت کنم

خدا منو عشقمو به هم رسوند آخرش...بعداز کلی سختی😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مثلا چی میگه که اصلا درست نیست؟عزیزم اگه دوست نداری جواب این سوالمو نده.. اخه نمیدونم چجور راهنماییت ...

مثلا  مبگه خواهرت فلان کارو کرد و سری ب خودش میگیره منم واسش توضیح میدم ک مثلا منظورش ب تو نبوده و دلیلش و میگم.. اون میگه تو از اون دفاع میکنی!!!! 

به نظرم مردا دوست دارن تو خونه سروصدا و خنده باشه. وقتی خانوم اون خونه همش در حال بگو بخند باشه و نذاره غم به دل شوهرش راه پیدا کنه، مردم کم‌کم درست میشه حالا یکی مثل من با کم حرفی مشکل داره یکی با شکاک بودن یکی با بداخلاقی یا هرچیز دیگه‌ای.

عزیزم شوهره منم خیلی خیلی کم حرفه ما دوساله عروسی کردیم یادمه اوایل چقدر غر میزدم که افسردگی گرفتم ب ...

خيلي عذاب آوره . مطمئن باش افسرده ميشي . يه فكري براي اين وضعيت بكن . بايد اصلاح بشه . 

خيلي عذاب آوره . مطمئن باش افسرده ميشي . يه فكري براي اين وضعيت بكن . بايد اصلاح بشه . 

عزیزم هرکسی یه اخلاقی داره. نمیشه گفت اونیکه کم حرفه باید حتما اصلاح شه یسری آدما اخلاقشون ذاتیه، اینطوریه منی که پر حرفم و خیلی سروصدا دارمم باید اصلاح شم؟! یسری اخلاقا باید تغییر کنه مثل بد اخلاقی بد دلی یا خساست و... ولی کم حرفی و پر حرفی دیگه ذاتیه واقعا. و همیشه می‌گه چون خودم کم حرف بودم دوست داشتم خانومم سر زبون دار باشه که منم شبیهش بشم. عوضش انقدر بهم اعتماد داره انقدر عاشقمه که بهم تو نمیگه. از همون اول زندگیون همه چیزو نصفشو به نامم زد بدون اینکه بخوام. تو همه کارش و همه چیزش اولین اولویتش من بودم و هستم حتی یه بار تولد مادرشوهرم بود قرار شد شب همه خانواده همسرم بریم خونه مادرشوهرم. اونروز من پریود شدم خیلی حالم بد بود حتی با قرصم آروم نشدم. زنگ زد گفت ما نمیایم الی حالش خوب نیست و خانوادشم خداییش برنامشونو کنسل کردن واسه چند روز بعد. هیچ کدومشونم به روم نیاوردن که چی بود چی شد. در صور‌تیکه تو همین سایت خیلی خانومارو دیدم که چقدر مشکلات دارن و شوهره اصلا حق و حقوقشو رعایت نمی‌کنه.

منم انقدر با شوهرم خوبم مثل دو تا دوست صمیمی هستیم. بعد از یه مدت متوجه شدم واقعا اخلاقش همینه نه اینکه نخواد حرف بزنه، ولی وقتی من صحبت می‌کنم با چنان ذوق و شوقی بهم خیره میشه که انگار تمام دنیارو دارن تو اون لحظه بهش میدن.