2821
2789
عنوان

راهنمایییییییییی

46 بازدید | 4 پست

خانما من پیش دبستانی درس میدم

مدیر ازم خواسته برای روز اول یه کارگاه مادر وکودک راه بندازم..

یعنی گفته نیم ساعت ویایک ساعت اول بچه ها یه چیزی باماماناشون درست کنن بعد مامانا برن.

برای مدرسه قبلی چون دختر بودن با مهر وبند دستبند درست کردن..

ولی اینا که پسرن چی به نظرتون؟؟

که ساده باشه..یا یه چیزی درست کنن ویا کاری انجام بدن

همون دستبند میشه برای ماماناشون درست کنند.پسرها اصولاً وقتی اینو درست کنند احساس بزرگ شدن و بقولی مرد شدن بهشون دست میده.اخر کلاسم بگین هدیه بدن به ماماناشون که اینهمه دوستشون دارند و ...

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
همون دستبند میشه برای ماماناشون درست کنند.پسرها اصولاً وقتی اینو درست کنند احساس بزرگ شدن و بقولی مر ...

فکر خوبیه باید به مدیرمون بگم ببینم نظرش چیه..

ولی خب چون چندتا دخترم توی کلاس دارم میترسم آخرش دعوا بشه توکلاس که دستبند روبه مامانم نمیدم😄

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فکر خوبیه باید به مدیرمون بگم ببینم نظرش چیه.. ولی خب چون چندتا دخترم توی کلاس دارم میترسم آخرش دعو ...

آره دخترا نمیدن بقول معروف دستبندی که به خودشون حلاله به مادر حروم 😂😂😁😁😁

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
آره دخترا نمیدن بقول معروف دستبندی که به خودشون حلاله به مادر حروم 😂😂😁😁😁

😄😄😄

مدیر یه بازی هوشی پیشنهاد داد ولی اصلا جالب نبود..برای بچه ای که روز اول میاد ..ذوق داره..باید جذاب باشه

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز