2777
2789

میخوام اطلاعات ام را در اختیار مامان ها بزارم تا هیچ مامانی مدیون بچش نشه...چون ساعت خواب در رشد مغز و ضریب هوشی کودک موثره

بچه ها باید از ۹ شب بخوابن که اکثرا نمیخوابن 

برای تنظیمش حتما صبح ها یک ربع هر روز زودتر بیدار کنید تا وقتی که شب به ساعت ۹ برسه این کار را کنید

صبح با ارامش بیدارشون کنید

از نق و نوق و بداخلاقی اش نترسید چون چاره ای ندارید بعد که به نتیجه برسید میفهمین ارزشش را داشته

یک فعالیت جالب برای صبح اش اماده کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواب ظهر داره، اگر نخوابه وحشتناک بداخلاقی میکنه، چند بارم که نخوابیده ظهر، بداخلاق میشه اخر ساعت ۸ ...

یهو زود بیدارش نکن هر روز فقط یک ربع زودتر

از بد اخلاقی اش نترس تحمل کن تا درست بشه 

زودتر بهش غذا بده

وقتی صبح بعد از دو هفته که تنظیم شد زود بیدار بشه ظهر هم زودتر میخوابه و شب هم زودتر

ناامید نشو فقط

من دخترم ساعت خوابش کشیده شد به ۴ صبح.۴تازه میخوابید تا ۲ظهر بعد از مریضی اش این طور شد

اراده کردم 

الان ۹ میخوابه تا ۷ صبح...ببین چه قدر اختلاف 

خیلی سخت بود اما موفق شدم

یهو زود بیدارش نکن هر روز فقط یک ربع زودتر از بد اخلاقی اش نترس تحمل کن تا درست بشه  زودتر به ...

مشکل خواب صبح نیست بیدار میشه مشکل نداره

ولی به خواب ظهر عادت کرده ۲ سالشه، ظهر ۲ ساعت میخوابه و هیچ کس هیچ جوره نمی تونه بیدارش کنخ😑 دستاش رو میذاره رو گوشش تا صدا نشنوه! یعنی اگر بلندش کنم وایساده هم میخوابه🤐

هر روز باید ۷ بیدار بشن اگه یک مدت گذشت و باز ۱۰ خوابیدن پس باید زودتر از ۷ بیدارشون کنی

اخه بعدظهر نمیخوابن خودم تا شب کم میارم خسته میشم صبح سروصدا نمیکنم تا بیشتر بخوابن اما نهایت تا۹

❤دخترم زندگی منه❤

ربطی به عادت نداره تا ۳ سالگی باید ظهر بخوابن دیگه حقشونه

ولی مهم اینه صبح هر چی زودتر بیدار بشه خواب ظهرش هم زودتر میشه

و ظهر هم نباید تا یه مدت بزاری زیاد بخوابه چون دوباره شب نمیخوابه 

باید مقاومت کنی ظهر بیدارش کنی 

کلا کار سختیه اما نتیجش شیرینه.یعنی چاره ای نیست جز به زور بیدار کردن بچه چه صبح چه ظهر 

من دخترم ساعت خوابش کشیده شد به ۴ صبح.۴تازه میخوابید تا ۲ظهر بعد از مریضی اش این طور شد اراده کردم& ...

سلام عزیزم میشه بگین چیکار کردین؟

پسر منم همینجوریه الان 

واقعا کلافه شدم

۱۷ ماهشه و هنوز از شیر نگرفتم و وقتی میخوابه یکسره سینه تو دهنشه اگه اونوری بخوابم با گریه بیدار میشه گاهی واقعا عصبی میشم گریه میکنم هیچ جوره درست بشو نیست😞

واقعا میخوام تنظیم کنم خوابشو دیگه طاقت ندارم

عزیزم آخرش هم نگفتی دقیقا چیکار کردی

فقط راهکارت بیداری صبح زوده؟ 

اگر ظهر خوابش اومد چیکار کنیم

من که دیگه کلافم

هر شب با دعوا و گریه میخوابونمش 

عذاب وجدانم میگیرم

تا 3صبح تو رختخواب غلت میزنه 😓

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥