2777
2789
عنوان

بابام😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3466 بازدید | 59 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

یعنی بی منظور بوده . چرا حساس شدی ‌ ؟

چون همچین چیزی ندیدم هیچوقت ازش چون امروز همش میخواست من کنارش بشینم و بغلم کنه و فقط هی منو میبوسید کاری ک هیچوقت تو۲۲سال نکرد

خسته از زندگی🥲💔
حالا شاید باورت نشه اما رو من که نوش هستمم این حرکاتارو میزنه اصلا از رو هم نمیره،واسه پیریشونه دیگه

شاید میخواد باهات ازدواج کنه:))))

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

عزیزم دلتنگت بوده که بغلت میکرده.حتما اتفاقی دستش خورده و منظوری نداشته. شما زیاد حساس شدی. بالاخره بعد اینهمه وقت ک باهاشون زندگی کردی الان جداشدی و دیر به دیر به دیدنشون میای. فکرت رو خراب نکن. همچین چیزی نیست

یوقتایی یه گوشه از دنیاتون رو قایم کنید و پیش خودتون نگهش دارید👌                                                                                  یه فیلم‌هایی رو تنهایی نگاه کنید❣                                           یه آهنگایی رو تنهایی گوش کنید❣                                         یه خیابونهایی رو تنهایی قدم بزنید ❣                                        "شاید بعدها لازم بشه آدم توی گوشه هایی از زندگیش باشه که اون رو یاد هیچکس نندازه...🦋"