2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر قصد داری بایری زود بیار 

چون با فاصله سنی زیاد اون حمایتو ندارن میدونی چی میگم !؟ 

اگر خودش علاقه ای به خاهر یا برادر داره بیارین 

و البته قبلش بسنیجید که بتونین توی این شرایط از پس خرج و مخارج و اینا بر بیاید چون بچه ها که بزرگ میشن چیزای زیادی احتیاج دارن 

نه اصلا 

خواهر من یکی داشت پسرش اینقدر اذیت میشد اینقدر گریه میکرد که من تنهام همه خواهر برادر دارن .. ولی باباش قبول نمیکرد ... دیگه پسرش همش خونه اینو اون بود شوهر خواهرم راضی شد که یکی بیارن بعد ۱۵ سال یکی دیگه آوردن ولی چه فایده...

دوستم پسرش یکی هست اینقدر لوس هست و ریاست میکنه که حد نداره مامانش مهمونی جایی میره باور شاید نکنی ولی تا پسرش نگه بریم بلند نمیشه چتد بار شده تا ساعت دو خونه ما بودن هرچی گفتم من خوابم میاد هی میگه یکم دیگه بازی کنیم مامانشم هیچی نمیگه ... منم روم نمیشه خودمو کنترل میکنم وگرنه یکی میزنم در باسنش برو خونتون ساعت خواب بچه های من گذشته 

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭

یه مثل قدیمی هست که میگه 

یکی کمه دونا غمه سه تا خاطرت جمه

یکی تنهاست ... دوتا همش به هم حسودی میکنن و دعوا کنار نمیان باهم حتی تو بزرگی.. سه تا دیگه خوبه ... خواهرم یکی داشت بچش لوس وبی ادب و همش میگفت تنهام... من خودم دوتا داشتم همش دعوا یع چی میخریدم برا یکی اون یکی دیگه حسودی داشت... الان که سومی رو آوردم واقعا به چشم میبینم مثل قبل نیستن که هی دعوا کنن یا حسودی به هم

خاله من یه پسر داشت ازدواج کرد رفت مشهد سه ساله نیومده از مادرش سر بزنه...

مادر بزرگ شوهرم یک پسر داره با دو دختر همش میگه کاش یه پسر دیگم داشتم الان که افتاده شده بیشتر خونه پسرشه عروس هی چپ چپ نگاهش میکنه ... میگه دختر خوبه کارایی برات میکنه که دیگران نمیکنن... ولی  خونه دختر نمیشه زیاد موند یک هفته همش بمونم خونه پسر دو سه ماه میمونم کاش یه پسر دیگم داشتم باز میرفتم خونه اونم یه دوسه ماه میموندم

من میگم آدم باید دوتا دختر🤩

دوتاهم پسر داشته باشه😍

ان شاالله سه سالش شد برو برا بعدی 

روانشناسا میگن بهترین سن بچه آوردن الانه  چون بچه دنبال همبازی میگرده... منم سه سالش که بود یکی دیگه آوردم شدن مثل دوتا دوست ..دعوا و... دارن ولی نه اندازه اونایی که تفاوت سنی کم هست یا زیاد بین بچه هاشون...

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭

ببین اینجا جای مناسبی برای این مشورت نیست ولی اینو بدون که بچه دوم گناهی نداره که فقط واسه از تنهایی دراومدن اولی به این دنیا بیاریش فقط و فقط وقتی بچه دار شو که فکر میکنی با شرایطی که میتونی براش فراهم کنی زندگی ارزش تجربه کردن داره وگرنه ما همه تنهاییم حتی با تعداد زیاد خواهر برادر 

یه مثل قدیمی هست که میگه  یکی کمه دونا غمه سه تا خاطرت جمه یکی تنهاست ... دوتا همش به هم حسود ...

از کجا معلوم که ۶ تا دیگه هم داشتن نمیرفتن شهرای دیگه؟ 

کاش ما بدونیم بچه ها عصای دست پیری ما یا مسول مراقبت ما نیستن از رو ضرب المثل و حرف بقیه بچه دار نشیم

نه اصلا خوب نیست، حق داری برای آینده بچت نگران باشی، نگرانی بجایی داری، ارزش داره به خودت یکم سختی بدی و یکی دیگه بیاری، نه تنها بچت از تنهایی در میاد خودت هم در آینده از آوردن بچه دوم بسیار خوشحال خواهیم شد😘😍