2777
2789
عنوان

😩😩😩😩

32 بازدید | 9 پست
به دختر ٤ ماهم دیگه نمیتونم شیر بدم ...😔😔😔 آلرژی داره، خیلیی کارا کردم، رژیم سفت و سخت گرفتم ضعیف شدم داغون شدم ولی نشد که نشد. شیر من بهش نمیسازه 😔 دکتر گفت بعضی از بچه ها ژنتیکی اینجوری هستند و آلرژی دارند. مجبورند شیرخشک رژیمی بخورند. عذاب وجدان هم نگیر، این ٤ ماهی که بهش دادی چیزی که باید بهش میرسیده رسیده. نه خودتو زجر بده نه بچه رو 😔😔😔 ولی کسی نمیتونه حال منو درک کنه. همش دارم اشک میریزم.سینه هام پر شیره درد داره ولی نمیتونم به بچم بدم. با شیر دادن آرامش میگرفتم بهترین حس دنیا بود وقتی تو بغلم شیر میخورد و چرت میزد 😩😩😩😩 یاد این بچه های شیرخوارگاه میفتم که هیچ وقت شیر مادر بهشون نمیرسه، هیچکس بغلشون نمیکنه تو چشماشون نگاه کنه بهشون شیر بده و محبت کنه... من میتونم برم تو شیر خوارگاه به بچه ها شیر بدم؟؟؟ هر بار به یکیشون. بهتر از اینه که اصلااااً شیر مادر نخورن. به اونایی که ضعیفترن شیر بدم .میشه؟؟؟؟ اجازه میدن؟؟؟؟

مدرس حرفه ای گلدوزی تخصصی، پیج: el.dookht. سایت آموزش آنلاین(دوره ها تا ماه آینده بارگزاری میشه): www.elnazmehregani.com

خانمی انقدر سخت نگیر . احساسات با شیر دادن فقط منتقل نمیشه که ... حتی نگاه محبت آمیز رو بچه درک می کنه . احساس گناه نکن .
من به آمار زمین مشکوکم ،‌ اگر این سطح پر از آدمهاست ، پس چرا دل این همه تنهاست؟!!!!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام واقعا چقدر انسانها با هم فرق میکنن!! افرادی رو دوروبرم دیدم که نه خودشون مشکلی داشتن و نه بچشون ولی فقط به خاطر اینکه هیکلشون به هم نریزه و یا بچه همش آویزونشون نباشه شیرشون رو از نوزاد خودشون دریغ کردن!!! حست خییلی قشنگ و نااازه عزیزم.خواهر منم دقیقا حرف تورو در مورد شیر دادن میگه.ایشالا به خاطر این طرز فکر قشنگ و مهربونت خدا همیشه به خودت و بچت سلامتی و شادی بده.
همه ی اینارو بهم میگن ولی کسی حالم رو درک نمیکمه. نمیدونم چم شده، افسرده شدم، چی شده، همش دارم اشک میریزم

مدرس حرفه ای گلدوزی تخصصی، پیج: el.dookht. سایت آموزش آنلاین(دوره ها تا ماه آینده بارگزاری میشه): www.elnazmehregani.com

آدم داغووون میشه. همیشه رویا پردازی میکردم که ١ سالش شده خودش میاد تو بغلم شیر بخوره. همیشه فکر میکردم برای بچه بهتره یک سال و ٦ ماهگی از شیر گرفته شه یا ٢ سال رو کامل بدم...

شیرمو چکار کنم خب؟؟؟ انقدرم زیادهههه.حیفه. کسی ار شیرخوارگاها اطلاع ندارن که میزارن یا نه؟؟؟