2777
2789
عنوان

جهیزیه

2663 بازدید | 70 پست

سلام

من برا جهازم سرویس کریستال انجلیکا گرفتم تازه قیمشتم بالا بود و با اینکه کشکول و گلدون و ....بعضی چیزاشو نخریدم ۱۰ملیون شد

🥲🥲🥲حالا همه میگن قدیمیه

خیلی ناراحتم دارم دیوونه میشم من از شکلش خوشم اومد نمیدونستم مال خیلی وقت پیشه

من یقین دارم خدا بهترین هارا برایم رقم میزند؛خدایا شکرت🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهم اینه خودت خوشت میاد با دیگران و قدیمی چیکار داری،،،راستی کنجکاو شدم عکس بزار

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
مهم اینه خودت خوشت میاد با دیگران و قدیمی چیکار داری،،،راستی کنجکاو شدم عکس بزار

عکس گذاشتم

اخه من یه مدل جدید میخواستم ولی فروشگاهی که رفتم نداشت حالا دیدم همه تو سایت گفتن قدیمیه

خواهر من ۴سال پیش گرفته بود 

نمیدونم مگه اطرافت کسی داشته باشه از چشت می افته اگه نه که هیچ

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
خیلی خوشگله مبارکت باشه من که پول ندارم برای جهازم همون قدیمی هم بخرم ولی خدایی شیکه  نظر لق ...

منم خیلی برای جهازم اذیت شدم

از خدا بخواه همچیزو

عکس گذاشتم اخه من یه مدل جدید میخواستم ولی فروشگاهی که رفتم نداشت حالا دیدم همه تو سایت گفتن قدیمیه

ول کن بابا نظر خودت مهمه

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
خواهر من ۴سال پیش گرفته بود  نمیدونم مگه اطرافت کسی داشته باشه از چشت می افته اگه نه که هیچ

نه هیچکس نداشته

نه هیچکس نداشته

پس به حرف بقیه گوش نکن برا من چون ی چیزای تو خونه بقیه بود ناراحت بودم

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

من دو دست پارچ و لیوانش دارم  سال ۹۸ عروسیم بود

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
من دو دست پارچ و لیوانش دارم  سال ۹۸ عروسیم بود

من هیچجا ندیده بودم فک کردم جدید اومده

ولی خودم یه سرویس دیگه میخواستم که نتونستم بخرم