2821
2789
عنوان

تغییر اسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 41 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از اونجایی که مملکت دموکرات و آزاداندیشی داریم 😅😅 خیر اسامی مذهبی رو نمیشه عوض کرد دوستم خیلی تلاش کرد استهشاد جمع کرد و... ولی نشد فکر کنم فقط این حالت هست که یه اسم مذهبی دیگه بذاری مثلاً فاطمه رو بذاری ریحانه که خب به نظرم چکاریه 

کدوم شهر بودین شما؟ برای شما چقد طول کشید و اینکه میشه راهنماییم کنین چیکار کردین ک زود اطرافیانتون ...

خوزستان عزیزم, من از خیلی وقت پیش به این اسم صدام میزدن و جای جدیدم میرفتم فقط اسم موردنظرمو میگفتم

حتی کلاس متفرقه میرفتم هیچکس نمیدونست . برای من 6 ماه طول کشید , اگه ثبت احوال اعتراض نزنه سر دوماه انجام میشه

خوزستان عزیزم, من از خیلی وقت پیش به این اسم صدام میزدن و جای جدیدم میرفتم فقط اسم موردنظرمو میگفتم ...

خیلیممم عالی خوشنام باشین

فقط ی سوال دیگه اخه منو خیلی ترسوندن ک با اینکار خدا قهرش میاد یا چ میدونم خوب نیستو این حرفا ادم خرافاتی نیستما اصلا ولی این حرفا ترسونده منو

شما مشکلی نداشتین؟ اتفاق نیوفتاد براتون ک فک کنین مربوط ب این قضیس؟

خیلیممم عالی خوشنام باشین فقط ی سوال دیگه اخه منو خیلی ترسوندن ک با اینکار خدا قهرش میاد یا چ میدون ...

ممنونم گلم

نه عزیزم همه چیز مثل قبل هیچی نشده, الان یکسال گذشته ,این حرفا فقط زاییده ذهن ماست

2823
2791
2779
2792