2821
2789
عنوان

تغییر اسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 41 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلیا دو اسمه هستن نمونش خودم خیلیا اسم شناسنامم نمیدونن دلیل نمیشه که من دروغ گفتم شنیدن من به این اسم صدا کردن اونا هم تکرار میکنن

اگه درخواست دادی عوضش نکردن به خودت سخت نگیر بگو اینجوری صدام میکنن منم به ترنم عادت کردم

ممنون میشم برا حاجترواییم یه صلوات بفرستین😊
جدییییی اخه منم اسمم فاطمه اس تو شناسنامه میخوام عوض کنم واقعا نمیشه؟ 💔💔💔

یه قانون هست اسم مذهبی به شرطی تغییر میکنه که اسمی که بخوای ثبت بشه فراوانی اش از اسم اول بیشتر باشه مثلا یکی از خدیجه بشه زینب ،ولی چون فاطمه بالاترین فراوانی رو داره محاله بتونه تغییر بده در بهترین حالت که اونم مطمئن نیستم مگر این که استارتر بتونه اسمش رو ترکیبی از فاطمه کنه مثلا همین فاطمه ترنم🙄

عمرا عوض کنن فاطمه رو تازه اگه فاطمه نبودی هم به ترنم تغییر دادن اسم‌سخته چون اسم‌انتخابیت باید تعداش تو کشور بیشتر از اسم‌قبلیت باشه کلا نمیشه حتی یه درصد امکان نداره بتونی عوض کنی

برایت شادی دم کرده ام بخند و یک فنجان دعا مهمان من باش❤🍵

خب بگو شناسنامه اسمت فاطمه ولی ترنم هم صدات میکنن به همین راحتی🤷🏻‍♀️

اخه خودم اصلا با اسم فاطمه نمیتونم ارتباط بگیرم

مامانم اینا از بچگی ترنم صدام میکردن

جدییییی اخه منم اسمم فاطمه اس تو شناسنامه میخوام عوض کنم واقعا نمیشه؟ 💔💔💔

سلااام عزیزممم من دیروز کلی پیرگیرش بودم و کارام داره جور میشه🤗❤ با ی وکیل صحبت کردم قبل اینکه ب ثبت احوال برم همه چیو برام توضیح داد و چنتا نمونه تغییر اسم داشت ک از فاطمه ب شیوا یا فاطمه ب نهال تغییر داده شده بود 

فقط یکم باید هزینه کنی همین چون اسم مذهبیه حدود ۷ ماه طول میکشه پروسش

دروغ نگفتم ک میدونه خودش ولی خودش ب خانوادش گفته اسمش ترنمه😑

خیلی از تاپیکتون گذشته, فقط خواستم راهنماییتون کنم, بله قابل انجام هست, من انجام دادم, مایل بودین راهنماییتون میکنم 

خیلی از تاپیکتون گذشته, فقط خواستم راهنماییتون کنم, بله قابل انجام هست, من انجام دادم, مایل بودین را ...

شما چجوری بود شرایطتون ک انجام دادین ؟ چ کارایی کردین؟

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792