2777
2789

عزیزم برای هیچکس نخورده

سنجش امسال گفت  رشته های قبولی محرمانه برای دانشگاه می‌فرستیم بررسی کنن همچین چیزی

دیگه منتظر نباش

من واسه بحثی که یه هفته دیگه یادم نمیاد،خودمو ناراحت نمیکنم😉

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عزیزم برای هیچکس نخورده سنجش امسال گفت  رشته های قبولی محرمانه برای دانشگاه می‌فرستیم بررسی کن ...

نه علاف کردن تا دیروز بسه مثل احمقا منتظر موندم کارنامه سبز بیاد😒دیگه شروع کردم به خوندن 🙂

عزیزم برای هیچکس نخورده سنجش امسال گفت  رشته های قبولی محرمانه برای دانشگاه می‌فرستیم بررسی کن ...

امسال که شرط محرومیت رو برداشتن،من باید از دانشگاهی که قبول شدم فرم رفع محرومیت بگیرم یا نیاز نیست؟یا به سنجش درخواست بدم؟

امسال که شرط محرومیت رو برداشتن،من باید از دانشگاهی که قبول شدم فرم رفع محرومیت بگیرم یا نیاز نیست؟ی ...

خبر ندارم اینو

روزانه چی قبول شدی؟

من واسه بحثی که یه هفته دیگه یادم نمیاد،خودمو ناراحت نمیکنم😉
کد همونی که قبلا تو کارنامه قبول شده بودم خوردم که قصد دارم نرم و پشت کنکور بمونم .

چه رشته ایی رو شما می‌خواستین؟؟ من فقط درمورد فرهنگیان اطلاع دارم عزیزم

اللهم عجل الولیک الفرج....

امسال که شرط محرومیت رو برداشتن،من باید از دانشگاهی که قبول شدم فرم رفع محرومیت بگیرم یا نیاز نیست؟یا به سنجش درخواست بدم؟

امسال که شرط محرومیت رو برداشتن،من باید از دانشگاهی که قبول شدم فرم رفع محرومیت بگیرم یا نیاز نیست؟ی ...

میگن اگه ثبت نام نکنی اصلا نیاز نیست کاری انجام بدی 

اللهم عجل الولیک الفرج....

منم ۲۸ تا اولویت اولم فرهنگیان بود جلوشون هیچ کدی نخورده.فرهنگیان میخواستم و ادبیات روزانه قبول شدم که نمیخوام برم.۴ماه میخوام بخونم فقط دوباره کنکور بدم‌.