سلام خانواده شوعرم بهم بی توجهی میکنن منو اصلا ادم حساب نمیکنن دیشب برای شوهرم برای اولین بار تولد گرفتن منم اصلا صدا نزدن ک یک عکس بگیرم خودشون کلی عکس گرفتن این کارارو فقط برای ناراحت کردن من میکنن من چه واکنشی نشون بدم
میدونی چرا ورزش میکنم ؟ چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی... نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش .... و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهرم خیلی هوامو داره ولی جلو اونا میترسه خیلی بهم محبت کنه خیلی ازیتم میکنن دیشب بعد به شوهرم گفتم من خیلی ناراحت شدم سعی کرد منو اروم کنه .دیشب عکسارو با گوشی برادرشوهرم گرفتن بعدش پدرشوعرم به شوهرم گفت ک عکسارو بریز تو گوشیت ولی شوهرم نریخت .وقتی دیشب به شوعرم گفت گفت ک ناراحت نباش من بخاطر تو عکسارو تو گوشیم نریختم و به من گفت تو ک قبلش برام تولد گرفتی منو تو ک تو تولد دو نفریمون کلی عکس گرفتیم ناراحت نباش
اولا به شوهرت بگو پیش اونا احترامت نگه داره خودت ناراحت نشون بده بعدشم اول خودت دوتایی تولد م ...
من چند روز پیش یک تولد دو نفره گرفته بودم ولی کلی باهم عکس گرفتیم ولی خانواده همسرم خبر ندارن ازشون قایم کردم چون باز برام اشوب درست میکردن ک اونارو دعوت نکردم
مهم جلو اوناس عزیزم باید هواتو داشته باشه و بیشتر بهت توجه کنه
توجه میکنه وای خیلی نه چیکار کنم مثلا خانواده شوهرم حسودن همش به شوهرم میگن زن پیدا میشه ولی پدر مادر برادر و... پیدا نمیشه همش میگن تو باید مارو از زنت بیشتر دپست داشته باشی شوعرمم چند بار ازم دفاع کرده بود ولی اومدن تهدیدمون کردم ک از خونه ایی ک بهتون دادیم بیرونتون میکنیم
شوهرت آدم حسابت نکرده . رک میگفت تا زنم نباشه تولد بخوره تو سرتون . فحششون میداد برمیگشت . کیک رو ...
شوهرم خونه باباش بود بعد اومد دنبالم ک شام اونجا دعوتیم وقتی رفتیم دید تولد براش گرفتن کلن پیش خودم نشسته بود چرت موقع عکس گرفتن مامانش گفت بیا کنار بابات عکس بگیریم اونم رفت من اینو مطمعانم ک خیلی دوسم داره ولی نمیتونه چیزی بگه شوهرم تازه ۲۲سالش شده نمیتونه جلو خانوادش وایسته گاهی خودشم پیش من از خانوادش گلع میکنه کلن یک مدل دیگن من از بابت شوهرم خیالم راحته اگه یک روز پیشش نباشم وقتی میاد کل بهم محبت میکنه ما عاشق همیم من فقط مشکلم با خانوادش نمیدونم چجوری باهاشون رفتار کنم