2777
2789
عنوان

خواهرم

134 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها . یه مشورت داشتم با شما ها 

من خواهرم سال اخر پزشکیشه و از یک اقا پسری خوشش اومده که کارشناس رادیولوژی هست ولی اصن از هیچ لحاظی باهم وجه مشترک ندارند نه از لحاظ فرهنگی نه از لحاظ تحصیلات و نه از لحاظ مذهبی اصلا هیچ شناختی از هم خانواده ها ندارن  . بعد من مادرو پدرم بشدت مخالفن و میگن خیلییی باهم متفاوتین اصلا راضی نمیشن و خواهر منم پاشو تو یک کفش کرده یا همین یا اصلا ازدواج نمیکنم. چیکار کنیم بنظرتون ؟

خواهرت اینقدر بزرگ هست واسه زندگیش تصمیم بگیره

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چشمشو رو همه چیز بسته به هیچ چیزی فکر نمیکنه اصلا منطقی نیست 

کسی ک دانشگاهه داره تحصیل میکنه تو اجتماعه آدم دیده ست

اینو نگو خواهشا

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
3 تا از خواهر برادرای پسره طلاق گرفتن خب از کجا معلوم خواهر من چهارمیش نباشه

عزیزم باهمه این اوصاف مجبوریدقبول کنید بالاترم کفتم .باهاش اتمام حجت کنید ولی راه برگشت براش بزارید.اگه خدای نکرده ضربه خورد مقصرخودش بوده وبایدمجازاتشوبکشه ولی حامیش باشید

🩷🩷

وقتی پسره 3 تا از خواهر برادراش جدا شدن واقعا میشه به این پسره اعتماد کرد ادم سالمی باشه یا نه ؟

منم خواهرم جدا شده

دومی هم در شرفه 

یعنی من آدم درستی نیستم؟!