2777
2789
عنوان

چیکار کنممم

116 بازدید | 13 پست

قرار بود امروز با دوستم برم بیرون

گیرر سه پیچ داده رلشو بیاره

و اگه رلش بیاد دوستشم میاره ک مثلا منو از سینگلی در بیارن

به نظرتون چجوری برینم به طرف ک دیگه جرئت نکنه بیاد جلو؟

کاربری برای دونفره.

بنده متخصصم 

وقتی ببینن هچ تمایلی نداری و مخالفت میکنی خسته میشن

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد از این کارا بدم میاد😐به دوستت بگو نمیری 

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍
اینا سه ماهه گیر دادن🗿بعدش جالب اینجاست من اصلا طرفو ندیدم

پس بپیچون نرو کلا

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !
با مامانم گیر کردم میگه اگه بمونی خونه باید اشپزخونه رو تمیز کنی

😂😂😂

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍
هیققق🥺بعدش تو میای کمکم خونه تکونی کنی؟😂☹

باو ترجیح میدی اعصاب تو داغون کنی ب خاطر دوستات؟

تمیز کاری رو ب شخصه ترجیح میدم

باو ترجیح میدی اعصاب تو داغون کنی ب خاطر دوستات؟ تمیز کاری رو ب شخصه ترجیح میدم

میتونم برم تنهایی بیرون

کسی هم نمیفهمه

دو طرفو میپیچونم😁

کاربری برای دونفره.