2821
2789
عنوان

تعیین جسنیت

83 بازدید | 4 پست

کسایی ک رژیم تعیین جنسیت دختر گرفتن حالا چه از ماما چه دکتر تغذیه چه دکتر زنان و نتیجه گرفتن لطف کنین کمکم کنین  و معرفی کنین در مورد دکتر همتی هم توضیح بیشتری بدید مرسیییی 💜

برای دختر دارشدن اگر مواد غذایی اسیدی بخوری خیلی تاثیر داره

واینکه قبل از اقدام داخل آب و سرکه بشینی

آب و سرکه فوق العاده تاثیر داره چون همون موقع باعث اسیدی شدن میشه وبچه دختر میشه من خودم خیلی از اطرافیانم انجام داده بودن به منم گفتن انجام دادنم بچه ام دختر شد

برای دختر دارشدن اگر مواد غذایی اسیدی بخوری خیلی تاثیر داره واینکه قبل از اقدام داخل آب و سرکه بش ...

عزیزم چطوری استفاده کردی و چند دقیقه قبل رابطه بعد این که کدوم روزا رابطه داشتی و هر بار ک رابطه داشتین استفاده میکردی از این محلول 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم چطوری استفاده کردی و چند دقیقه قبل رابطه بعد این که کدوم روزا رابطه داشتی و هر بار ک رابطه داش ...

من روز سوم بعد پاکی اقدام کردم

توی یک لگن آب ولرم یه لیوان سرکه سفید می‌ریزی ۵ دقیقه داخلش میشینی دقیقا قبل رابطه 

من روز سوم بعد پاکی اقدام کردم توی یک لگن آب ولرم یه لیوان سرکه سفید می‌ریزی ۵ دقیقه داخلش میشین ...

پس فقط یکبار اقدام کردین درسته بعد همسرتون خواهر داره تو فامیلاب پدری دخترعمو زیاد داره یا پسرعمو خودتون چطور

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز