2777
2789
عنوان

سوال

101 بازدید | 16 پست

چقد زندگی مزخرف شده برام. دوست پسرم ازدواج کرد چند ماه پیش. که چندین سال با هم بودیم. حالم خوب نیست اصلا. هر چند قرار ازدواج نداشتیم ولی خیلی شوکه ام.  خبری ازش نبود و بعد دو هفته اومد گفت ازدواج کردم. گفت از این زندگی تنهایی  خسته شده بودم و یکی می خواستم خونه رو جمع کنه. چند ماهه چیزی تو وجودم مرده. افسرده شدم. شما بودین چی کار می کردین با این همه دلتنگی. و این همه دلبستگی که داشتم و یهو همه چیز خراب شد. 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

کاری نمیتونید بکنید ولی خب وقتی قرار ازدواج نداشتید اونم مقصر نیست

مقصره. چرا فکر می کنید قرار حتما باید لفظی باشه. همین که یکیو به خودت وابسته کنی یعنی تعهد داری بهش. در مقابل همه چیش مسئولی. 

مقصره. چرا فکر می کنید قرار حتما باید لفظی باشه. همین که یکیو به خودت وابسته کنی یعنی تعهد داری بهش. ...

شما چرا فکر میکنید دو نفر باید تا آخر عمرشون باهم باشن درحالی که دیگه نسبت بهم کشش و علاقه ای نداشته باشن،شاید با این کارش ناخواسته شما را وابسته کرده باشه و به شما ضربه زده باشه ولی قرار نبوده تا همیشه در کنار شما باشه حتی در ازدواج هم که به صورت قانونی دو نفر به هم متعهد میشن کسی به هم تعهدی نداره

اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید 
شما چرا فکر میکنید دو نفر باید تا آخر عمرشون باهم باشن درحالی که دیگه نسبت بهم کشش و علاقه ای نداشته ...

می تونست قبلش بگه می خواد ازدواج کنه. شاید اینطوری کمتر ضربه می خوردم. رفته با اون آشنا شده کاراشو کرده. بعدش زن به بغل اومده. واقعا این انصافه؟ همش گریه می کنم با اینکه حدود چهار ماه گذشته. بعدم می گه از تنهایی خسته شدم و می خوام کسی کارای خونه رو انجام بده. 

می تونست قبلش بگه می خواد ازدواج کنه. شاید اینطوری کمتر ضربه می خوردم. رفته با اون آشنا شده کاراشو ک ...

خب آره حداقل باید قبلش شماهم در جریان میذاشت،کارای خونه؟ مگه کلفت میخواد؟

نمی دونم. شاید 

شاید اینجوری گفته که یعنی من دوستش ندارم و فقط میخوام کارای خونه را انجام بده اگه یه مدت کوتاهی باهاش بودید احتمالا با شما ازدواج میکرد شاید یک مدت طولانی باهاش بودید و از شما براش تکراری شده بودید

شاید اینجوری گفته که یعنی من دوستش ندارم و فقط میخوام کارای خونه را انجام بده اگه یه مدت کوتاهی باها ...

یه شبهایی گریه می کنم. نمی دونم آدم یه مرغ هم باهاش زندگی کنه بهش وابسته میشه و نمی تونه راحت ازش بگذره. اون چجوری تونست بره با یکی دیگه. من آدم نبودم؟ 

یه شبهایی گریه می کنم. نمی دونم آدم یه مرغ هم باهاش زندگی کنه بهش وابسته میشه و نمی تونه راحت ازش بگ ...

خلقیات زن و مرد متفاوته،برای شما شاید خیلی سخت باشه چون یک زن روحیه لطیفی داره و دنبال یک پشتیبان و حامیه ولی برای مرد اینطور نیست،میدونم خیلی سخته ولی چاره ای نیست

شاید اینجوری گفته که یعنی من دوستش ندارم و فقط میخوام کارای خونه را انجام بده اگه یه مدت کوتاهی باها ...

و بهش پیام دادم خیر نمی بینی از زندگیت. گفتم خورده های دل شکستم جلوی پاته. مواظب زندگیت باش 

و بهش پیام دادم خیر نمی بینی از زندگیت. گفتم خورده های دل شکستم جلوی پاته. مواظب زندگیت باش 

کنیه ای نسبت به ایشون دارید بی مورده،چون این انتظاری هست که شما ازش داشتید و میخواستید برای همیشه در کنارتون باشه،شما باید این احتمال را میدادید که چنین چیزی پیش بیاد،هیچکس مقصر نیست،تعهد و ازدواج ساخته دست ماست و طبیعی نیست،حتی عشق هم پایان راه نیست و چیزی فراتر از اون وجود داره