2777
2789
عنوان

بااینجور افراد باید چیکار کرد

193 بازدید | 13 پست

پنجشنبه جمعه باغ مادرشوهر میریم

به اسرار شوهرجوری که مادرشوهر دیگه نمیخاد یه جمعه ما کنارش باشیم.و میخایم بریم میپیچونه!از طرفی هم فقط ادا در میاره و فیلم بازی میکنه

به شوهرم میگم دوهفته آفتابی نشیم ،بامن بحث می‌کنه.نمیدونم چرا نمیفهمه،میفهمه خودشو میزنه به نفهمی

میگه تو میخوای منو از مادرم جدا کنی

یه لحظه عصبانی شدم از دست کاراش که چرا میخواد منو سبک کنه 😭

می‌دونم باید با سیاست نمی‌رفتم اونجا.

دیدی دوست داری بهش تکیه کنی ،حقیقتا بگی

من از دروغ و دغل بازی مثل خودشون خسته شدم چرا باید موضوع را تاب بدم وقتی که خودش می‌دونه قضیه چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی مادر شوهرت نمیخواد برید ولی شوهرت اصرار به رفتن میکنه ؟ 

دقیقا

جوری که یواشکی مهمون دعوت می‌کنه که یهو ما مریم شوهرمو می‌دونه ولی نمی‌دونم چرا حتما باید با سیاست بهش بگمبابا من دلم میخواد بعضی وقتا یه چیزایی رو رو دردودل بگم

دقیقا جوری که یواشکی مهمون دعوت می‌کنه که یهو ما مریم شوهرمو می‌دونه ولی نمی‌دونم چرا حتما باید با ...

خب شما از کجا میدونی که مادرشوهرت دلش نمیخواد برید ؟ چیزی میگه؟ یا رفتارش نشون میده ؟

یه چند باری گفته

اگر به شما گفته و شوهرت درجریان نیست بهش بگو خودتون به پسرتون بگید چون حرف منو گوش نمیده اگر جوری گفته که شوهرت هم در جریانه . شوهرت مشکل داره و از اون ادامایی هست که بی احترامی دیگران براش مهم نیست .کاریش نمیتونی بکنی 

اگر به شما گفته و شوهرت درجریان نیست بهش بگو خودتون به پسرتون بگید چون حرف منو گوش نمیده اگر جوری گف ...

غلط کرد 

خونه فامیل من دیر میاد ولی به خودش که میرسه هر چیزی و نادیده میگیره