2777
2789
عنوان

فک درد و سردرد ....

1776 بازدید | 9 پست
سلام . من حدود یکساله که زایمان کردم و شیر خودم به پسرم میدم ولی هر از گاهی فکم درد میگیره و گاهی نیز دچار سردرد میشوم.کسی از شما اینجوری بوده؟
یارب نظر تو برنگردد
سلام توی باز کردن و بستن دهان مشکلی نداری؟ روبروی اینه چک کن ببین یه سمت دهانت کمتر باز نمیشه؟یا دهانتو کج باز نمیکنی؟
هر کودکی با این پیام بدنیا می آید که خدا هنوز از انسان نومید نیست..../تاگور
بنظرم سردرد و فک دردت ربطی به شیر دادن نداره شاید از خستگی. کم خونی یا بالا پایین بودنه فشاره
قدر روزامونو بدونیم. حسرت گذشته رو نخوریم. زندگی همین حالاست......💖💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید کمبود کلسیمه.....منم از بارداریم فکم صدا میده.......وقتی زیاد باز کنم استخونش صدا میده...نمیدونم.....من که خیلی شربت کلسیم و قرص کلسیم و شیر و کشک خوردم........بازم....
میپرسیم چطور سکوت کردند تا کربلا رخ داد ؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر یزید . آیندگان نیز خواهند پرسید(تصاویر یمن را دیدند😔) چطور سکوت کردند تا کربلای یمن رخ داد؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر آمریکا____________ ساسان سروش
من اینجوری بودم رفتم دکتر گفت بر اثر کارهای دندان پزشکی مفصل فک آسیب دیده. زیر دوش ابگرم ماساژبده خوب میشه بعدم گفت تخمه بادام چیزای سفت نخور ادامس نجو. ولی الان خیلی وقته دیگه اینجور نشدم
اورانوس خانوم چرا؟؟؟؟؟؟؟
میپرسیم چطور سکوت کردند تا کربلا رخ داد ؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر یزید . آیندگان نیز خواهند پرسید(تصاویر یمن را دیدند😔) چطور سکوت کردند تا کربلای یمن رخ داد؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر آمریکا____________ ساسان سروش
ربطی به بارداری و شیردهی نداره. توی بارداری بخاطر شل شدن رباط ها امکان ایجاد مشکلات و دررفتگی های مفاصل بیشتره. خود درگیری و اصطلاحا دیسفانکشن مفصل فک باعث گرفتگی عضلات سر و گردن و ایجاد سردردای تنشی میشه. واسه درمان این سردردا حتما باید فکتون درمان بشه. پیشنهاد من اینه به یه مرکز فیزیوتراپی که تکنیک های تخصصی درمان های دستی کار میشه مراجعه کنی
هر کودکی با این پیام بدنیا می آید که خدا هنوز از انسان نومید نیست..../تاگور
مرسی اورانوس جون