شاید کمبود کلسیمه.....منم از بارداریم فکم صدا میده.......وقتی زیاد باز کنم استخونش صدا میده...نمیدونم.....من که خیلی شربت کلسیم و قرص کلسیم و شیر و کشک خوردم........بازم....
میپرسیم چطور سکوت کردند تا کربلا رخ داد ؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر یزید . آیندگان نیز خواهند پرسید(تصاویر یمن را دیدند😔) چطور سکوت کردند تا کربلای یمن رخ داد؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر آمریکا____________ ساسان سروش
میپرسیم چطور سکوت کردند تا کربلا رخ داد ؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر یزید . آیندگان نیز خواهند پرسید(تصاویر یمن را دیدند😔) چطور سکوت کردند تا کربلای یمن رخ داد؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر آمریکا____________ ساسان سروش
ربطی به بارداری و شیردهی نداره. توی بارداری بخاطر شل شدن رباط ها امکان ایجاد مشکلات و دررفتگی های مفاصل بیشتره. خود درگیری و اصطلاحا دیسفانکشن مفصل فک باعث گرفتگی عضلات سر و گردن و ایجاد سردردای تنشی میشه. واسه درمان این سردردا حتما باید فکتون درمان بشه. پیشنهاد من اینه به یه مرکز فیزیوتراپی که تکنیک های تخصصی درمان های دستی کار میشه مراجعه کنی
هر کودکی با این پیام بدنیا می آید که خدا هنوز از انسان نومید نیست..../تاگور