2777
2789
عنوان

کراتین مو

4114 بازدید | 20 پست

دوستان من هم رنگ کارم هم کراتین کارتوتهران موادکراتینمم فقط فقط از صادقیه اورجینال اصل برزیلی میخرم بوتاکسن ام تنها بوتاکسیه ک صافی بابالاداره ازکراتین گزونتر میخرم عالیه  کسی خاست بهم پیام بده سمت شرق تهرانم

رنگ ولایتhaircolorist

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ببخشید میپرسم بنظرت تو کار رنگ مو برم بهتره یا کراتین؟ بعد ممکنه رنگ مو رو یاد نگیرم؟ چون میگن ...

سختی ازلحاظ کمرودسته امارنگ سخت نیس وباتجربه میتونی رنگکارخوب شی بعد کراتین درامدش بیشتره اماپراسترس ترازرنگ برخلاف تصورم من رنگ توسالن بزرگ یادگرفتم و یسال دستیارشدم اما کراتین ی مربی تو تلگرم گروه داشت با۴۰۰ ومدرک یادمیده حلالش واقعاراضیم ولی رنگو توتخفیف پیارسال ۳ونیم دادم حالانظرمنومیخای اگرخاستی رنگ یادبگیری هزینه نکن بروی سالن بزرگ دستیارشو بیشترم یادمیگیری والامنم هزینه دادم دستیاررایگاناشون الان دارن شعبه۲ سالنه کارمیکنن حرفه ای 

رنگ ولایتhaircolorist
سختی ازلحاظ کمرودسته امارنگ سخت نیس وباتجربه میتونی رنگکارخوب شی بعد کراتین درامدش بیشتره اماپراسترس ...

خیلی ممنونم از توضیحات کاملت عزیزم دوتا سوال دیگه هم داشتم اینکه بنظرت تو یه سال میتونم یه رنگ مو کار حرفه ای بشم؟ اگه برم پیش کسی اموزش ببینم به صورت خصوصی برای یکسال چقد هزینه میشه؟

خیلی ممنونم از توضیحات کاملت عزیزم دوتا سوال دیگه هم داشتم اینکه بنظرت تو یه سال میتونم یه رنگ مو کا ...

اره اگرمرتب بزنی تمرینکنی رنگارو خودت کم و زیادکنی و ترکیب کنی دستت میادولی بایددوره۶ماهتوبگذرونی یعنی ۶ماه میکشه قلق دستت بیاد خصوصی ننیدونم والامنم توسالن خصوصی گفتم ازعمومیم عمومی تربود ولی عوضش دستیاررایگان وایسادم دستم اومد منم فعلا درگیرمشاریم دارن تواطراف  اماخیلی غریبه ن کارمم تاالان خرابی نداشته همشون عالی درواطرافیانم فقط دیگ بمن میدن کاررنگ رو

رنگ ولایتhaircolorist

کراتین بستگی به جنس و مقاومت مو هم داره ولی قیمت مناسبش رو من کادیوو و ریچ رو پیشنهاد میکنم و خیلی خوباش هم لونیکس و ای جی مکس و... اینا خیلی خوبه منم همیشه از سایت پرایسی میگیرم مشاوره دارن میتونید راحت راهنمای بگیرید https://pri30.com/

سلام عزیزم لذت بردم از راهنماییت به دوستان

من28سالمه بچه 3ساله دارم راستش من موندم وارد چ لاینی بشم لطفا میگی با بهترین مواد چقد سرمایه میخواد رنگ و لایت ،پاکسازی پوست،کراتین واحیا

کلا بخوای خواهرانه کمکم کنی چی میگی چکار کنم