2777
2789

من ‌‌.اتاق عمل بدون بدون درد....موقع عمل بدنم ورم کرده بود ی تیکه مونده بود نامتقارن بود گفت بیا مطب با بی‌حسی برش بزنم رفتم بی‌حسی زد ۵ذقیق بعد بی حسی تموم شد بیهوش شدم تا این حد درد داشت.پس گول هیچ دکتر نخوری بخاطر راحتی کار خودشون تبلیغ بی‌حسی در مطب بکنن اینقدر ناله کردم دکتر زنگ زد گفت متادون بخور قرص اعتبار هست باورت میشه بعد خوب شدم پس ببین چقدر درد داشتم..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی استرس دارم دکتر خوبی ام سراغ ندارم :(

شرط دکتر خوبههه.....من قبل از عمل رفتم پیش دکتر دیگه گفت با بی‌حسی درست میکنم سوزن بی‌حسی زد دادم رفت هوا اینقدر جیغ کشیدممم... ولی پیش دکتر خودم که عمل کردم ی ذره لابیا مونده بود رفتم مطب گفتم الان سوزن بزنه اونجام میمیرم خدا شاهده جوری سوزن بی‌حسی زد انگار پشه نیش زد اصلا نفهمیدم بهش گفتم چرا قبلاً پیش دکتر دیگه رفتم آمپول زد مردمو زنده شدم گفت مهارت می‌خواد هر چیزی... خدا شاهده وقتی عمل شدم فرداش خواستم برم دستشویی تو بیمارستان جیغ میزدم الان اونجا همش بخیه است می‌سوزم میمیرم دکترم اومد دم در دسشویی گفت بهت قول میدم هیچ درد وسوزشی نداشته باشی گفتم امکان نداره مگه عمل نشدم مگه بخیع نداره چطور ممکنه در کمال ناباوری جیش کردم خدا شاهده اصلأ درد سوزش نداشتم منم ی نگاه ب عملم کردم گفتم خانم دکتر حتماً عمل نشدم گفت عزیزم من کارم اینه مهم زدن بخیع هاست ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌خداااخیرش بده

شرط دکتر خوبههه.....من قبل از عمل رفتم پیش دکتر دیگه گفت با بی‌حسی درست میکنم سوزن بی‌حسی زد دادم رف ...

پس دعا کنم خدا یه دکتر بامهارت سرراهم قرار بده ☹️😂

من انجام دادم درد نداشتم بی حسی زده بود دکترم برام . الان ک از فرمش خیلی راضیم قبلا همش با لباسم سایش داشت. دوران نقاهت خاصی نداره بیشتر باید بهداشتو رعایت کنی و مواظب باشی ک محیط واژن مرطوب نمونه تا جای عمل خوب بشه. همین من خودم پیش دکتر ویدا ناجی انجام دادم لابیاپلاستی رو البته من واژینوپلاستی هم انجام دادم شمارشم 09120993072 آرس هم که بیمارستان تهران خیابون کریمخان زند

خیلی استرس دارم دکتر خوبی ام سراغ ندارم :(

عزیزم دوستان راست میگن شرط خوب بودن هر عملی مهارت اون دکتره اگر نه هر کی بیاد بگه منم بلدم که نمیشه من چون یکی از دوستای خودم برای لابیاپلاستی خیلی دنبال دکتر بود منم باهاش میشستم سرچ میکردم تو اینترنت فیلم های مختلف دکترهارو میدیدم بینشون دکت رندا حاجیها کارش خیلی خوب بود خیلی ازش تعریف میکردن که رفتیم پیشش این دوست ما عمل کرد خدایی سر عمل داشتت حرف میزد میخندید خیلی ام خوب و راضی بود خداخیرش بده واقعا 

اگر تهران هستی به نظرم ایشون گزینه خیلی خوبیه