dongeiiii مدیر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 800 عنوان کمک | مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 32 پست حالت تهوع دارم خواهرا همشم ب خاطر مصرف داروها تنبلی و پلی کیستیکم هست متفورمین روزی ۳ تا مترونیدازول و فلوکونازول هم برا عفونت لگن چیکار کنم برطرف بشه خیلی حالم بد شده 1401/07/07 | 01:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
babei عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 986 من درد و اینا نداشتم فقط پریودام نامنظم بوددردت واسه عفونته شما فَاللَّهُ خَیْرٌ حَافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ...... خدایا خودت مواظب نینی من باش👶🏻
dongeiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 800 خواهش میکنم عزیزم من یه مدت متفورمین خوردم واسه تنظیم پریودم ولی دیگه خسته شده بودم قطع کردم ... همین من خواب نمی بره هیجی ب هم ریخته دومین همون عسل و سیاهدانه راستش چجور می خورید من خریدم از عطاری سیاهدانه آوردم خونه با آسیاب ی مقدار ن ک مودر بشه آسیاب کردم نتونستم بخورم ای بابا برگشت دوباره
dongeiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 800 من درد و اینا نداشتم فقط پریودام نامنظم بود دردت واسه عفونته شما هم عفونته هم اینکه ی کیست بزرگ دارم همون درد میگیره ب جز پلی کیستیک حالا کیست ها ریز و درشت