2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=253244686]بخاطر اینکه خطرناکه[/QUOTEخوب ایا خودتون. تجربه کردید. باعث عفونت. شده. باشه. یا شن ...

نه ولی تا حالا ندیدم کسی تو خونه با سوزن این کار رو انجام بده

uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۵۱۲۱۲_۱۶۱۲۴۷۵۲۰_eqf0.mp4/

من همیشت با یه گوشواره نوک تیز خودم برذ خودم سوراخ میکنم.اول گوشواره رو ضد عفونی کن بعد با دستت لاله گوشتو ماساژ بده تا سِر بشه بعد گوشواره رو اونجایی که میخوای بزار و تحمل کن و یه فشار یهویی خیلی محکم بده گوشت سوراخ میشه.

مگه ‌‌‌‌‌چندساله. بودی. یادته. چی شد. تعریف. میکنی  

کوچیک بودم

مامانبزرگم سوراخ میکنه

بعدش عفونت میکنه دکتر مامانم رو مبنده به رگبار که مگه شما کجا زندگی میکنین که این بلا سر بچه میارید

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
اخه چه کاریه؟ برو دکتر سوراخ کنه هم راحته هم ارزون چرامیخوای آرزوی گوشواره رو یه عمر به دل اون گوش ...

درسته گلم. ولی. تا جایی. که. من. دیدم. اطرافیانم. همه. سنتی. سوراخ کردن. و مشکلی. نداشتن. برعکس یه. اشنامون. با دستگاه. کم رده. بود. توسط پزشک. اون قدر. اذیت. شد. اخرش. مجبور شد. دربیاره. نگین. نخ. کنه 

من همیشت با یه گوشواره نوک تیز خودم برذ خودم سوراخ میکنم.اول گوشواره رو ضد عفونی کن بعد با دستت لاله ...

این روش. برای. گوشی. که. سوراخش بسته. بود. امتحان. کردم. ولی برای تازه سوراخ کنی. نمیدونم