2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشت با یه گوشواره نوک تیز خودم برذ خودم سوراخ میکنم.اول گوشواره رو ضد عفونی کن بعد با دستت لاله گوشتو ماساژ بده تا سِر بشه بعد گوشواره رو اونجایی که میخوای بزار و تحمل کن و یه فشار یهویی خیلی محکم بده گوشت سوراخ میشه.

مگه ‌‌‌‌‌چندساله. بودی. یادته. چی شد. تعریف. میکنی  

کوچیک بودم

مامانبزرگم سوراخ میکنه

بعدش عفونت میکنه دکتر مامانم رو مبنده به رگبار که مگه شما کجا زندگی میکنین که این بلا سر بچه میارید

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
اخه چه کاریه؟ برو دکتر سوراخ کنه هم راحته هم ارزون چرامیخوای آرزوی گوشواره رو یه عمر به دل اون گوش ...

درسته گلم. ولی. تا جایی. که. من. دیدم. اطرافیانم. همه. سنتی. سوراخ کردن. و مشکلی. نداشتن. برعکس یه. اشنامون. با دستگاه. کم رده. بود. توسط پزشک. اون قدر. اذیت. شد. اخرش. مجبور شد. دربیاره. نگین. نخ. کنه 

من همیشت با یه گوشواره نوک تیز خودم برذ خودم سوراخ میکنم.اول گوشواره رو ضد عفونی کن بعد با دستت لاله ...

این روش. برای. گوشی. که. سوراخش بسته. بود. امتحان. کردم. ولی برای تازه سوراخ کنی. نمیدونم 

2790
2778
2791
2779
2792