2777
2789
عنوان

😓😓😓😓😫😫😫😫دغدغه الااانم

198 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها من انقدر رو مخم رفته دوست دارم کامپوزیت کنم ولی هیچوقت پولم نرسیده همش جمع میکنم میگم ولش کن بزار طلا بگیرم بزار لباس بگیرم 

انگار خیلی زشتم و لبخندم زشته 😣😣😣😣 همه کامپوزیت دارن با لبای قشنگ رژ زده . بعد من همه جور کارمیکنم ک دندونام صاف سفید ب نظر بیان ک نمیان😣😣

دوباره یادم افتاد غصه م گرفت

دغدغه مسخره ایه نه؟ 

میشه برای تنها حاجتم یه صلوات بفرستی ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال بابا مگه چند سالته که بخوای دندوناتو بتراشی واسه یه کامپوزیت؟ شاید بقیه بخوان خودشونو بندازن توی چاه و به دندوناشون آسیب بزنن، تو هم باید بندازی و آسیب بزنی؟

کامپوزیت واسه هنرمندا کا جلوی دوربینن و کسایی که دندوناشون واقعا خیلی زیاد به هم ریخته و نامنظم و بدشکله خوبه

تو اگر مشکلت سفیدیه برو بلیچینگ کن

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

منم خیلی دوست دارم دندون هام درست کنم الان تو بالا سه تا دندون ندارم با اینکه 30سالمه پول هم ندارم فعلا البته ولی ان شاالله میرم درست میکنم 

بهترین حس حس دوست داشتن توست   من از کاربرای قدیمم  تقریبا از سال 90 یه مدت خاموش بودم بعدا عضو شدم گوشیم عوض کردم کاربریم رفت
بیخیال بابا مگه چند سالته که بخوای دندوناتو بتراشی واسه یه کامپوزیت؟ شاید بقیه بخوان خودشونو بندازن ...

یدونه دندون نیشم یکم برامده س اونو چیکار کنم 😓

بیخیال بابا مگه چند سالته که بخوای دندوناتو بتراشی واسه یه کامپوزیت؟ شاید بقیه بخوان خودشونو بندازن ...

بیلیچ کنم یا جرمگیری ب نظرت 

بیلیچ کنم یا جرمگیری ب نظرت 

خب بلیچینگ سفیدتر میکنه و براق تر البته اگر کار پزشکش خوب باشه

من هر وقت جرمگیری کردم پایین دندونام که میرسه به لثه بازم زرد بوده و خیلی جالب نبوده

اگر پول داری بلیچینگ کن

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»