2777
2789
عنوان

چیزای بد

149 بازدید | 6 پست

چیکار کنم به چیزای بد فکر نکنم...منظورم +۱۸نیستا...مثلا به مرگ افراد..اتفاقای بدی که ممکنه بیفته...میگن اگه فکر کنی جذبت میشه من ناخوداگاه میاد تو ذهنم...حالا میگین اره همه همینطوریم ...اما من یه موضوعی که نمیخوام اینجا بگم رو همیشه میترسم اتفاق بیفته...و خدای نکرده اخرم واقعا اتفاق بیفته

کتاب بخون

موسیقی گوش کن

بنویسشون پارشون کن

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون لحظه میگم به یه چیز دیگه فک کنم اما خب دوباره و دوباره 

بنویس پاره کن

خیلی کمک میکنه

یا ی روش هست برای خودمه ،جواب میده

اینکه چشمامو میبندم موضوع میبرم ته ته ذهنم

تصور میکنم داره کوچیک و کوچیک تر میشه تا اینکه دیگه انگار نیس

و اینکه خیلی جالبه بعدش فراموشش میکنم

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!
مرسی بنظرم راه خیلی خوبیه

خواهش میکنم و اینکه سرچ کن مدیتیشن صوتی ارامش بخش

چشماتو ببند دراز بکش و با هندزفری گوش بده این هم خیلی خوبه کلت باعث میشه ذهنت خالی شه