lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 عنوان هی خدا هی 152 بازدید | 25 پست کاش وقتایی مثل الان غیر بالشتم کسی بود که بغلش کنم نه، که بغلم کنه وقتی میبینه دارم گریه کنم یکی که بودناش پوچ و الکی نباشه... آه رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :) 1401/06/29 | 01:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اصغرشوهرصغری عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 425 چرا ناراحتی زهرا جونم گفتم نرو حالا دل منو نشکن🌚💔گفتم دلت اگه تنگ شد ب فکرم برگرد🖤🥀گفتی نکن با گریه هات کارو سختتر 🤞🏻گفتم کجا پیدا میکنی مث من احمق؟🖇🌚گفتی ببخش منو اگ الان سردم🚬اگ نمیزنه واسه تو دیگ من قلبم ❇💤گفتم نمیشع بکنی اروم ترکم؟🎶گفتی فراموشم کن همش ی لحظه س🤘🏻گفتم اگ بکنه حالمو بدتر 🖇🖤گفتی مهم نی من دیگ فراموشت کردم 🖖🏻💔گفتم چطور ب خاطره ها بخندم؟😄گفتی حق نداری بزنی حتی ی لبخند🚬گفتم چکار کردم دل تورو زد؟🖐🖤گفتی زندگی اینه جدایی هم رسمشه⛓گفتم لااقل وانمود کن سختته🦋🕯گفتی اینقد گریه کن تا چشات دیگه خسته شه :)🥀 https://abzarek.ir/service-p/msg/811678 لینک ناشناسمه اگ دوس داشتی میتونی پیام بدی حتما میخونم ❤🌱تو تاپیکای چالش و سرگرمی و فان تگم کنین مرسی🙃💫
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 چرا ناراحتی زهرا جونم دیگه دلگرفتگی های شبانه رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
اصغرشوهرصغری عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 425 دیگه دلگرفتگی های شبانه ای بابا 😕💔با چی اروم میشی؟ گفتم نرو حالا دل منو نشکن🌚💔گفتم دلت اگه تنگ شد ب فکرم برگرد🖤🥀گفتی نکن با گریه هات کارو سختتر 🤞🏻گفتم کجا پیدا میکنی مث من احمق؟🖇🌚گفتی ببخش منو اگ الان سردم🚬اگ نمیزنه واسه تو دیگ من قلبم ❇💤گفتم نمیشع بکنی اروم ترکم؟🎶گفتی فراموشم کن همش ی لحظه س🤘🏻گفتم اگ بکنه حالمو بدتر 🖇🖤گفتی مهم نی من دیگ فراموشت کردم 🖖🏻💔گفتم چطور ب خاطره ها بخندم؟😄گفتی حق نداری بزنی حتی ی لبخند🚬گفتم چکار کردم دل تورو زد؟🖐🖤گفتی زندگی اینه جدایی هم رسمشه⛓گفتم لااقل وانمود کن سختته🦋🕯گفتی اینقد گریه کن تا چشات دیگه خسته شه :)🥀 https://abzarek.ir/service-p/msg/811678 لینک ناشناسمه اگ دوس داشتی میتونی پیام بدی حتما میخونم ❤🌱تو تاپیکای چالش و سرگرمی و فان تگم کنین مرسی🙃💫
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 ما غیر خودمون کسی و نداریم 🙂💔 اوهوم ولی یه وقتایی آدم عجیب دلش میخواد یکیو داشته باشه رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 ای بابا 😕💔 با چی اروم میشی؟ دیگه همیشه اینقد گریه میکنم تا کور بشم 🤦♀️آروم شدنی.. رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
nahal7920 عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 1294 اوهوم ولی یه وقتایی آدم عجیب دلش میخواد یکیو داشته باشه اوهوم🥺وقتی آدم از مادر خودشم محبت نمیبینه از دیگرون چ انتظار
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 اوهوم🥺وقتی آدم از مادر خودشم محبت نمیبینه از دیگرون چ انتظار کاش آدما یه بغل همیشگی برای خودشون داشتن فقط رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
اصغرشوهرصغری عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 425 دیگه همیشه اینقد گریه میکنم تا کور بشم 🤦♀️ آروم شدنی.. گریه نکن دردت ب جونم حیف چشات نی قرمز شه ،؟ گفتم نرو حالا دل منو نشکن🌚💔گفتم دلت اگه تنگ شد ب فکرم برگرد🖤🥀گفتی نکن با گریه هات کارو سختتر 🤞🏻گفتم کجا پیدا میکنی مث من احمق؟🖇🌚گفتی ببخش منو اگ الان سردم🚬اگ نمیزنه واسه تو دیگ من قلبم ❇💤گفتم نمیشع بکنی اروم ترکم؟🎶گفتی فراموشم کن همش ی لحظه س🤘🏻گفتم اگ بکنه حالمو بدتر 🖇🖤گفتی مهم نی من دیگ فراموشت کردم 🖖🏻💔گفتم چطور ب خاطره ها بخندم؟😄گفتی حق نداری بزنی حتی ی لبخند🚬گفتم چکار کردم دل تورو زد؟🖐🖤گفتی زندگی اینه جدایی هم رسمشه⛓گفتم لااقل وانمود کن سختته🦋🕯گفتی اینقد گریه کن تا چشات دیگه خسته شه :)🥀 https://abzarek.ir/service-p/msg/811678 لینک ناشناسمه اگ دوس داشتی میتونی پیام بدی حتما میخونم ❤🌱تو تاپیکای چالش و سرگرمی و فان تگم کنین مرسی🙃💫
اصغرشوهرصغری عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 425 کاش آدما یه بغل همیشگی برای خودشون داشتن فقط بیا من بغلت کنم 😕 هعببببببب:) گفتم نرو حالا دل منو نشکن🌚💔گفتم دلت اگه تنگ شد ب فکرم برگرد🖤🥀گفتی نکن با گریه هات کارو سختتر 🤞🏻گفتم کجا پیدا میکنی مث من احمق؟🖇🌚گفتی ببخش منو اگ الان سردم🚬اگ نمیزنه واسه تو دیگ من قلبم ❇💤گفتم نمیشع بکنی اروم ترکم؟🎶گفتی فراموشم کن همش ی لحظه س🤘🏻گفتم اگ بکنه حالمو بدتر 🖇🖤گفتی مهم نی من دیگ فراموشت کردم 🖖🏻💔گفتم چطور ب خاطره ها بخندم؟😄گفتی حق نداری بزنی حتی ی لبخند🚬گفتم چکار کردم دل تورو زد؟🖐🖤گفتی زندگی اینه جدایی هم رسمشه⛓گفتم لااقل وانمود کن سختته🦋🕯گفتی اینقد گریه کن تا چشات دیگه خسته شه :)🥀 https://abzarek.ir/service-p/msg/811678 لینک ناشناسمه اگ دوس داشتی میتونی پیام بدی حتما میخونم ❤🌱تو تاپیکای چالش و سرگرمی و فان تگم کنین مرسی🙃💫
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 گریه نکن دردت ب جونم حیف چشات نی قرمز شه ،؟ خدانکنه عزیزم قرمز که چه عرض کنم الان دیگه اینا تا فردا شب زیرشون باده فردا شبم گریه بعدی رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
اصغرشوهرصغری عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 425 خدانکنه عزیزم قرمز که چه عرض کنم الان دیگه اینا تا فردا شب زیرشون باده فردا شب ... گفتم نرو حالا دل منو نشکن🌚💔گفتم دلت اگه تنگ شد ب فکرم برگرد🖤🥀گفتی نکن با گریه هات کارو سختتر 🤞🏻گفتم کجا پیدا میکنی مث من احمق؟🖇🌚گفتی ببخش منو اگ الان سردم🚬اگ نمیزنه واسه تو دیگ من قلبم ❇💤گفتم نمیشع بکنی اروم ترکم؟🎶گفتی فراموشم کن همش ی لحظه س🤘🏻گفتم اگ بکنه حالمو بدتر 🖇🖤گفتی مهم نی من دیگ فراموشت کردم 🖖🏻💔گفتم چطور ب خاطره ها بخندم؟😄گفتی حق نداری بزنی حتی ی لبخند🚬گفتم چکار کردم دل تورو زد؟🖐🖤گفتی زندگی اینه جدایی هم رسمشه⛓گفتم لااقل وانمود کن سختته🦋🕯گفتی اینقد گریه کن تا چشات دیگه خسته شه :)🥀 https://abzarek.ir/service-p/msg/811678 لینک ناشناسمه اگ دوس داشتی میتونی پیام بدی حتما میخونم ❤🌱تو تاپیکای چالش و سرگرمی و فان تگم کنین مرسی🙃💫