2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مورد آزار هستی؟ نزدیکی های ظهور جن ها برمیگردن

من نه برادرم اذیت میکنه برادرم قرآن که میخونه میگه یه چیزی گلومو فشار میده حالت خفگی بهش دست میده ،یا دهنش قفل میشه ،نماز میخونه اذیتش میکنن خیلی در عذابه نمیدونیم چکارش کنیم

برای کسیه که دعا یا طلسم و پیش دعااانویس رفته یا براش گرفتن  و اون میبینتش  سیاه اذیت میکن ...

نمیبنش از درون اذیتش میکنه مثلا افکار کفرآمیز میاد توذهنش ولی به زبون نمیاره خودشو دور میکنه از این افکار ولی بازم درگیرش میکنه

من نه برادرم اذیت میکنه برادرم قرآن که میخونه میگه یه چیزی گلومو فشار میده حالت خفگی بهش دست میده ،ی ...

زنگ بزن دفتر مرجع تقلیدش قم ایه میگن بخونه  نماز باطل السحر حضرت زهرا. هم خوبه تو اینترنت هستتت 

حرز امام جواد اصل بگیره ببند به بازوش 

40روزززززز سوره بقره گوش بده  هر چی باشه ازبین میره ایشالا

احتمال زیاد کسی براش جادو و... اینچیزا گرفته 

نمیبنش از درون اذیتش میکنه مثلا افکار کفرآمیز میاد توذهنش ولی به زبون نمیاره خودشو دور میکنه از این ...

یکی اینطوری بود گف به یه خانومه ک نفسش حقه گفته براش ۴۵روزسوره بقره خونده خوب شده فک کنم این بود @جون_جون_جون  

یکی اینطوری بود گف به یه خانومه ک نفسش حقه گفته براش ۴۵روزسوره بقره خونده خوب شده فک کنم این بود @ج ...

سوره بقره خیلی موکل داره موکلای خخخخوب خوووب  برا همین هر کسی نمیتونه چلشو بگیره. خیلی سخته 1 ساعت طول میکشه هر روز.  تا 40 روز  

یه اقلیی میگفت یه چیزیایی نمیزارن بخونی حواستو پرت میککنن که نتونه ادم بخونه 

من خودم 3 بار امدم بخونم 40 روز نشده 

ولی حضرت محم گفتن اگه 40 روز بقره گوش بدی هر طلسمو.... هرچی باشه از بین میره حتی جادوی سیاه باشه 

زنگ بزن دفتر مرجع تقلیدش قم ایه میگن بخونه  نماز باطل السحر حضرت زهرا. هم خوبه تو اینترنت هستتت ...

زنگ زدیم حتی قمم رفتیم ولی نتیجه نگرفتیم متاسفانه جوری برخورد میکردن انگار داستان براشون تعریف میکردیم حرز امام جوادم داره یه سری هم دعا نویس بهش دعا  داد گردنش که مینداخت عصبی میشد شدید از گردنش که در میاره افکار کفر امیز میاد تو ذهنش میگه میشم عین شیطان 

زنگ زدیم حتی قمم رفتیم ولی نتیجه نگرفتیم متاسفانه جوری برخورد میکردن انگار داستان براشون تعریف میکرد ...

دعا نویس نه اصلا  نرید همشووون بدون شک از همین موکلای کافر استفاده میکنن به خدا   

فقط قران  حرز امام جواد نماز داره باید به نام بزنه قبل انداختنش یه سری ایه قران بخونه 

نماز باطلسحر حضرت  زهرا بخونه ایشالا کهخدا کمکش کنه

سوره بقره خیلی موکل داره موکلای خخخخوب خوووب  برا همین هر کسی نمیتونه چلشو بگیره. خیلی سخته 1 س ...

نمیشه قران صوتی داره میزاره تو گوشش یه چیزی گلوشو فشار میده میگه انگار میخوام خفه شم یا فکش قفل میشه از ۱۰ تا آخوند سوال پرسیدیم همه کار کردیم ولی جواب نمیده داداشم داره عذاب میکشه خیلی سخته

یه دعا نوویس سید گفت مردم پول میدن جن میخرن تو ناراحتی که جن تو بدنته گفت باید تاس نشینی کنی نمیدونم چیه میترسم داداشم دیوونه شه انقد داداشمو ترسونده که نگو گاهی مثل بچها میره پیش مامانم دست مامانم میگیره میگه میترسم تنها باشم