2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسمم مونا مرسی عزیزم 

همه شما را دوست دارند و از اخلاق پسندیده و محبت شما سخن می گویند و ا زاینکه از ذوق سرشاری رخوردارید و درهر مجلس و محفلی برجسته و مورد توجه می باشید شکر خدای را به جای آوردی و از صدقه دادن کوتاهی نکنید

۳- یکی از اقوام نزدیک که بسایر شخص محترمی است نیاز مبرم به شما و خانواده اتان دارد هرچه زودتر به او مساعدت کنید

۴- پدر یا همسر شمازا پیشامدی ناگوار رهایی پیدا کرده به شکرانه آن احسان کنید

۵- مسافر شم حلاش خوبست به زودی به مسافرتی می روید و خیلی چیزها برای شما روشن خواهد شد نگران نباشد

۶- خانم و آقای محترم با توجه به بیت های این غزل روحیه جنابعالی چنین است درکارهای هنری در هر زمینه ای موفق می شوید از نیروی حس ششم بسیار قوی برخوردارید اندیشه ای پاک و بی آلایش دراید و همیشه به فکر دیگران هستید هر چند قدری شکاکید شخصی تمیز نظیف و معطر می باشید و لی گاهی شلخته و بی مبالات د راجتماع و د رجمع دوستا و فامیل از محبوبیتی خاص بهره مند هستید

مرسی عزیزم...ولی چیزی نگفته بود😑😔

عزیزم من به نیست بارداری شما گرفتم که اگه باردار میشن تو این ماه یا ماه بعد جواب ف خوب باشه که کاملا مشخصه خوب براتون آمده....من برای مامانم فل گرفتم براش آمد که یکی از نزدیکان به زودی باردار میشه تو همون ماه باردار بودم  اصلا خبر نداشتم 

2790
2778
2791
2779
2792