2789
عنوان

پشت کنکوری

144 بازدید | 21 پست

من دوسال پیش رتبه هام بهتر شدن ب امید رتبه ی بهتر ک میخاستم انتخاب رشته نکردم امسال شرایط جور نشد بخونم درست ولی انتخاب رشته کردم چیزی نیاوردم؟

متاهلم و خیلی علاقه ب ادامه تحصیل دارم ؟

کنکور ۴۰۲بنظرتون سخته 

شما باشین چیکار میکنین باز کنکور میدین؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم مثل تو🥲 من مترجمی زبان پیام نور اوردم ولی شهر نامزدم . درسته عقدیم ولی حداقل یسال تا عروسی مونده دوس ندارم یسال برم خونه مادرشوهر همه هم پشتم حرف بزنن🥲از مادرشوهرمم زیادی خوشم نمیاد از ایناس ک جلو روت یه جوره پشت سرت یه جور🤐

نمیدونم تا کی این اوضاع ادامه داره نمیدونم تا کی مشکلات همرامه  فقط اینو میدونم ک اگر تنها ترین بی کس ترین بدبخت ترین ادم رو دنیا باشه اون منم خدایا مگه نمیگن تو خیلی مهربونی بخشنده ای بارها صدات زدم بارها کمک خواستم ازت ولی نا امید از پیشت برگشتم . کاش میشد از این دنیا انصراف داد من خستم از خودم از زندگیم از آینده ای ک قراره مثل گذشته و الانم باشه. خستم از همه چی . خستم از اینکه هیچ راه نجاتی ندارم. کاش میشد مرد و برا همیشه راحت شد .‌خدایا التماست میکنم یا ب منم خوشبختی بده بزار زندگی کنم بزار منم مثل بقیه تشکیل زندگی بدم خوشبختم کن یا اگر قراره اوضاعم این باشه منو ببر پیش خودت بخدا دیگه طاقت این همه دردو ندارم😔
من مودم کنکوری ۱۴۰۲ ام و امیدمو از دست دادم🙁 اتفاقا الان اومدم در همین مورد تایپیک بزنم  ولی ...

اگر عمومی نداره پس چجوریه؟ فقط کتابای تخصصی هست؟

نمیدونم تا کی این اوضاع ادامه داره نمیدونم تا کی مشکلات همرامه  فقط اینو میدونم ک اگر تنها ترین بی کس ترین بدبخت ترین ادم رو دنیا باشه اون منم خدایا مگه نمیگن تو خیلی مهربونی بخشنده ای بارها صدات زدم بارها کمک خواستم ازت ولی نا امید از پیشت برگشتم . کاش میشد از این دنیا انصراف داد من خستم از خودم از زندگیم از آینده ای ک قراره مثل گذشته و الانم باشه. خستم از همه چی . خستم از اینکه هیچ راه نجاتی ندارم. کاش میشد مرد و برا همیشه راحت شد .‌خدایا التماست میکنم یا ب منم خوشبختی بده بزار زندگی کنم بزار منم مثل بقیه تشکیل زندگی بدم خوشبختم کن یا اگر قراره اوضاعم این باشه منو ببر پیش خودت بخدا دیگه طاقت این همه دردو ندارم😔
من مودم کنکوری ۱۴۰۲ ام و امیدمو از دست دادم🙁 اتفاقا الان اومدم در همین مورد تایپیک بزنم  ولی ...

چرا امید نداری؟

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
چرا امید نداری؟

من وقتی مدرسه ها مجازی شد چون از اول دهمم مجازی بودم روحیم ضعیف شد

وگرنه تو راهنمایی خیلییی درسخون بودم

امسال دوازدهمم با پایه خیلییی ضعیف ینی فقط طوری میخوندم که مدرسم بگذره

تابستون خواستم بخونم که مریض شدم و نشد

الان نمدونم با پایه ضغیف واقعا چطوری قبول شم😕⁦🤦🏻‍♀️⁩💔

من وقتی مدرسه ها مجازی شد چون از اول دهمم مجازی بودم روحیم ضعیف شد وگرنه تو راهنمایی خیلییی درسخون ...

هر چه سریع تر افکارتو درست کن چون منم دقیقا همین شرایط و داشتم باعث شد دو سال پشت بمونم

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
خب امسال قبول شدید؟

پارسال

پارسال

خوبه دیگه راحت شدید⁦❤️⁩

نمیدونم کسی بوده که شرایطش مثه من باشه و بتونه سال اول قبول شه یا نه😢

هر چقدر میخام شروع کنم مدام خودمو با کسایی مقایسه میکنم که از پایه خوندن و اینکه چقدر ازشون عقبم واقعا