2777
2789
عنوان

گله و شکایت

138 بازدید | 8 پست

سلام خانم ها من دو بار با مادر شوهرم یه مشکلی داشتیم اونم ز زده بود به مادرم گفته بود یعنی گلایه کرده بود . حالا من چند روزه مریض هستم مادر شوهرم که طبقه بالاست اصلا حالمو نپرسیده .فقط ۱ بار ز زده یه ذره غذا هم نداده. حالا منم میخام به مادر. مادر شوهرم  ز بزنم گلایه کنم . نظرتون چیه 

تعداد رای : 2
نظرسنجی
2
2
100%
5
0
0%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به مادرشوهرت مستقیم و محترمانه بگو که گله و شکایت داره نب ه پیش مادرت شما بچه نیستی که منم همین مشک ...

سری قبل به همسرم گفتم که باهاش صحبت کنه  مطمن هستم که اونم رفته و بهش گفته ولی باز تکرار کرده 

دلیلشو میگین

وارد یه چرخه بیخود میشی که فقط اعصابت خورد میشه

شما به مادر ایشون میگی بعد باز مادرشوهرت گوشیو بر میداره و به مامان شما میگه باز شما ناراحت میشی. باز اون از قصد کم کاری میکنه که تلافی کنه باز شما میخای زنگ بزنی بگی و همین طور هی ادامه پیدا میکنه تا آخر یه دعوا درست شه

سری قبل به همسرم گفتم که باهاش صحبت کنه  مطمن هستم که اونم رفته و بهش گفته ولی باز تکرار کرده&n ...

نه من خودم مستقیم و خیلی جدی و محترمانه گفتم

به شوهرمم گفتم بیاد بشینه ببینه من چی میگم باز مادرش هوچی بازی درنیاره.بعدا بگه به من اینو گفت اونو گفت

البته مادرش بازم کلایه کرد ولی چند بار تاکید کردم دیگه به مادر من چیزی نگه مادر من به اندازه کافی تو زندگیش مشکلات داره دیگه نمیتونه بشینه هی زنگ بزنید توقعات جدید ازش بخاید. من بزرگ شدم و ازدواج کردم . خانم خونه خودمم و بچه نیستم به مادرم زنگ میزنید.

و دیگه زنگ نزد