2777
2789
عنوان

کور نشم حالا یوقت😑😑😑بیاید یلحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 61 پست
اوک

دلم برای مژه هات سوخت      چه قشنگن

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  
😂😂😂😂منم ذوق کردم اینجوری که گفتی

ای جانم ذوق کن دورت بگردم😂🧡

من و تو آن دو خطیم موازیان به ناچاری که هردو باورمان از آغاز به یکدیگر نرسیدن بود🙂 نه میشه آسمونت شم نه میشه ماه من شی🌙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مژه هات؟  چطور دلت اومد اخه؟ بابا مثل آدم شرط ببندین خب

مژه هام خیلی بلند بودن الان کوتاه شدن(((:

*قانون مورف*           خدا زلفای در باده، خدا ایران آزاده:)))     Naturalistic☘  طبیعت گرا☘     یه لبخند، یه قطره اشک، یه دره، یه خواب ابدی........
دوست من مژه هاشو برید هیچوقت مثل اولش رشد نکرد مژه هاش

☹☹

*قانون مورف*           خدا زلفای در باده، خدا ایران آزاده:)))     Naturalistic☘  طبیعت گرا☘     یه لبخند، یه قطره اشک، یه دره، یه خواب ابدی........
اون وقت پماد توی چ چیزی تاثیر داره

میگن بلند میکنه چند نفر گفتن

کی مجبورت کرد اخ اخ ببخشید نباید میپرسیدم الان ملت میان هشتگ میسازن موهاشونو میزنن جو میگرتشون ک وای ...

متوجه نشدم حقیقتش

من مجبور نبودم نمیکردم نمیخواستم بی جنبه باشم الان به غلط گردن افتادم

دلم برای مژه هات سوخت      چه قشنگن

مرسی ولی ب فنا رفتن، حالا نگفتید همینه پماده؟

ای جانم ذوق کن دورت بگردم😂🧡

🐣❤😂

مرسی ولی ب فنا رفتن، حالا نگفتید همینه پماده؟

من که نمی دونم والا

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  
☹️ چرا آخه ؟

مجبور شدم من کلا آدم لجبازیم گفتن لوس بازی درنیار لجم گرفت گفتم باشه