2789
عنوان

سرترالین

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 23 پست
ریزش قلب دارم گاهی میترسونتم هی باید خمیازه بکسم راه نفسم باز بشه حس نفس تنگی دارم ولی میرم اورژانس ...

اینا بخاطر حملات پانیک هست عزیزم سعی کن سعی کن فقط و فقط افکار منفی رو بریزی دور داروهاتم مصرف کن مطمعن باش خوب میشی بهت قول میدم من بدتررررررین شرابط داشتم افسردگی شدیددد داشتم خودکشی کردم بردنم بیمارستان از لب گور برم گردوند اما در اخر با اراده خودم برگشتم چون خسته شده بودم میخاستم خوب شم همین و خودمو نجات دادم 

خدایا برای همه چی شکرت

اینا بخاطر حملات پانیک هست عزیزم سعی کن سعی کن فقط و فقط افکار منفی رو بریزی دور داروهاتم مصرف کن مط ...

مرسی عزیزم دلم گرم شد

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

استارتر من یک سال خوردم... سه نوع دارو هم عوض کردم. هر کدوم به نوعی بهم نساخت. آرامش رو اگر بتونی تو ...

دکترمم گف یوگا مدیتیشن نماز

میخوام نماز یاد بگیرم بخونم

وقتاییی ک حالم بده اصلا رفتارم دست خودم نیس یهو به خودم میام میبینم وسط اورژانس ناله میکنم

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
دکترمم گف یوگا مدیتیشن نماز میخوام نماز یاد بگیرم بخونم وقتاییی ک حالم بده اصلا رفتارم دست خودم نی ...

تا حالا نوشتی؟ نوشتن هم ذهن رو خالی میکنه..... ببین ذکر هم خیلی کمک میکنه. خصوصا اگر از ته دل بگی... مثلا هر روز ذکر داره.... تو نت سرچ کرد... صبح بلند شدی ذکر همون روز رو بگو....

ورزش هم ک خیلی کارسازه.....

سرترالین هم بخور ولی در کنارش این کارها رو هم انجام بده....   

شنا خیلی مفرحه.برای روح و روان.. تو پارک صبح زود بری و بدویی اصلا خالی میشی....

خدایا  مرا یک چشم بهم زدن به خودم وامگذار. 

مطمئن باش مشکلت اصلا حاد نیست وگرنه شبی ۱۰ تا قرص برات تجویز میکرد 

میدونم که خودت اینطور فکر نمیکنی،  همش میگی یه چیزیم هست کسی متوجه نمیشه

یه بسم الله بگو با خیاااااال راحت این قرص رو بخور 

منم خوردم خداروشکر خوب شدم 

ولی درکنارش باید روان درمانی هم داشته باشی... نمیدونم اعتقاداتت تا چه حدیه ولی نماز، قران، حرف زدن باخدا خیلی ارامش بخشه خیلی

یه مدت امتحان کن. 

ریزش قلب دارم گاهی میترسونتم هی باید خمیازه بکسم راه نفسم باز بشه حس نفس تنگی دارم ولی میرم اورژانس ...

بیخوابی هم داری من بیخوابی شدید دارم بعداز ظهرها ریزش قلب وقتی دراز  میکشم وقتی ریزش قلب داری چه حالی بهت دست میده من شب ها اینجوری نمیشم روزا موقع دراز کشیدن میشم بیخوابی خیلی اذیتم میکنه