2777
2789
عنوان

سیسمونی

311 بازدید | 18 پست

سلام دوستان برای بچه دومم میخوام بعد صفر سیسمونی بخرم میشه راهنمایی کنین برای شش ماه اول چه سایزهایی بگیرم و چیا 

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم

برای بچه اولم که دختر بود اصلا یادم نمیاد چه سایزایی استفاده شد تا چند وقتی پوشید😶 البته که اصلااا موفق نبودم و کلی از لباساش هدر رفتن🙄🙄

به نظر من سایز صفر یه دست بیشتر نگیر اونم برا بیمارستان 

سایز یک دو سه دست بگیر چون زود تنگ و کوتاه میشه 

سایز دو هم دو سه دست بگیر لباس 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من سایز صفر یه دست بیشتر نگیر اونم برا بیمارستان  سایز یک دو سه دست بگیر چون زود تنگ و ...

ممنونم عزیزم بعد بنظرتون کلی سرهمی جوراب دار بگیرم؟ ابان بدنیا میاد

برای بچه اولم که دختر بود اصلا یادم نمیاد چه سایزایی استفاده شد تا چند وقتی پوشید😶 البته که اصلااا ...

بستگی به چثه و رشد بچه داره 

من برا پسرم یه دست صفر گرفتم برا بیمارستان و چندروز اول پوشیدم 

سایز یک تا ۳۰ روز ۴۰ روزی  شد 

سایز دو تا سه چهار ماهگیش شد تقریبا 

دیگه به بعدش هم هر وقت اونا کوتاه شدن میرفتم خیابون یکی دو دست سایز های بزرگ تر میگرفتم براش 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
ممنونم عزیزم بعد بنظرتون کلی سرهمی جوراب دار بگیرم؟ ابان بدنیا میاد

سرهمی اگه گرفتی حتما یک بگیر 

صفر نگیری هاا باور کن پسرم با وزن ۳کیلو دنیا اومد سر همی سایز صفرش ۱۰ روزگی تنگ شده یک بگیر حداقل چندوقت بشه  

منم بچه دوممو باردارم هفته ۵ هستم 

دعا کن سه هفته دیگه میرم برا تشکیل قلب سنو همه چی خوب باشه 

من فاصله سنی بچه هام دو سال و ۵ ماه میشه 

اگه دومی پسر بشه که اکثر چیزا رو از بچه اولم نگه داشتم نو هست برا دومی هم استفاده میکنم 

اگه دختر بشه یه چیزایی رو دیگه باید برم دخترونه بخرم 😍

منم بچه دوممو باردارم هفته ۵ هستم  دعا کن سه هفته دیگه میرم برا تشکیل قلب سنو همه چی خوب باشه& ...

بسلامتی انشاالله عزیزم، بچه ات صحیح و سلامت باشه و ی بارداری خیلی خوبی رو بگذرونی

عزیز تا بچه دنیا نیاد دستت نمیاد چی لازمشه،بنظر من دو دست سایز صفر بگیر،دو دست سایز یک،بقیه شو بزار ...

دقیقا درسته من برا دخترم کلی خریدم اصلا بدردش نخورد 

سرهمی اگه گرفتی حتما یک بگیر  صفر نگیری هاا باور کن پسرم با وزن ۳کیلو دنیا اومد سر همی سایز صف ...

اره صفر بنظرم فقط برا بیمارستان اوکی

بسلامتی انشاالله عزیزم، بچه ات صحیح و سلامت باشه و ی بارداری خیلی خوبی رو بگذرونی

مرسی عزیزم ممنونم 

ان شالله شما هم فسقلیت سالم بیاد بغلت 

ان شالله زایمان راحتی داشته باشی 

اره صفر بنظرم فقط برا بیمارستان اوکی

اره صفر خیلی زود کوتاه و تنگ میشه سایز یک خوبه 

بعدشم لباسای امروزی جنساشون اصلا بدرد نمیخوره یا آب میرن یا رنگشون میره یا پرز پرز میشن دو سه تا یک هم بگیری تا یه ماه چهل روز استفاده میشن کهنه میشن ولی بیشتر بگیری رو دستت میمونه