2789
عنوان

مادرشوهرم

270 بازدید | 13 پست

بچه من 15 روز زایمان کردم خونه مادرم موندم میخوام برم خونه خودم دیوه مادرشوهرم گیر داده قبل از رفتن بیا اینحا بمون چند روز حالت بهتر شه من واقعا اونحا راحت نیستم. اینم اتقدر میگه معذب شدم شوهرمم دخالت نمیکنه میگه هر طور راحتی خودت. چند بارم به مادرشوهرم گفتم برم خونه خودم کار دارم مهمون دارم... ولی باز میگه جی بگم بیخیال شه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به شوهرت بگو باهاش صحبت کنه خودتو باهاش طرف نکن

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

حالاا اگ نمیگف محل نمیزاشت میگفتی بچه ها ۱۵ روز خونه ماذرم موندمم ی بار مادرشوهرم ز نزد بگه اینجااا بمون ناراحت نشیااا ولی میگفتی همه همینن

شدم اون ادمی که اگه یه روزم نباشم همه میگن اگه مرد راحت شد 🥀

برو خوب من بودم میرفتم منم راحت نیستم اونجا اما ۳روز ناراحتی بهتر از یه عمر دلخوریه

اینجیمه اورگیم بختیمیزقارادااولساکفنیمیز آق اولاجاخ🥺🥺🥺🥺🥺آنا کاش یوخویا گالایدون
قدم نورسیدت رو تبریک میگم 🌹حالا ایشون هم میخان لطف کنن و مهربونی، بهتره دلش رو نشکونید و یکی دو روز ...

اخه من میشناسمش چ ادمیه. از دختر خودش مراقبت میکرد شبا ک کلا از جاش تکون ننیخورد 9 شبم میرفت میخوابید میگفت ساعت خوابم رد شه سر درد میگیرم. بدبخت دخترش کارا خونه ام بعصیاش و انجام میداد. اخرشم ی منت میزاره سرمون