2777
2789

اعتقاد ندارم 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیدوارم...ف.ال گرفتم ی‌چی گفت ناراحتم کرد نگرانم

گذشتتو درست گفته بود؟چقد  دادی براش

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

یه سرکتاب باز کن خیلی چیزا رو درست و دقیق گفت

مثلا گفت یه مادر و دختر بهت حسودی میکنن میگن این چجوری نونسته شوهرشو تو مشتش بگیره انقدر دقیق خصوصیاتشونو گفت کم مونده بود اسمشونو بگه 

خورشیدی در جان تو پنهان است،دریا از یاد تو پریشان است،عاشق شو زیرا عاشق انسان است
گذشتتو درست گفته بود؟چقد  دادی براش

۱۰۰ تومان برا کار شوهرم گرفتم 

آره گفت شوهرت به فکر وسیله نقلیه جدیده درسته 

گفت به فکر سرمایه گزاریع 

و اینکه بازم  گفت شوهرت دهن بیمه ولی اصلا اینطور آدمی نیست حرف هیچکس برای مهم نیست