2777
2789
عنوان

فقط خانمای متاهل بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 331387 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم اول ازدواج شوهرم ازم مقعدی می خواست ولی من اصلا دوست نداشتم ولی به زور چند بار تو رابطه انگشتشو کرد داخل مقعدم درد نداشت ولی ببخشید بعدش نمی تونستم باد معده ام رو نگه دارم و خیلی توی روحیه ام اثر بدی داشت و هنوزم که هنوزه احساس می کنم همش پشتم قلقلک میشه و اصلا حس خوبی ندارم در کل اصلا رابطه اورال و آنال به نظر من تحقیر شخص حساب میشه ولی متاسفانه ممکنه شوهرت بهت خیانت کنه یا بره سراغ دخترای خیابانی که باید قبل از ازدواج شناخت کامل روش میداشتی که اینجور آدمی هست یا نه

این یه چیز خصوصیه دیگه .. خودت باید نسبت به روابط خودتون تصمیم بگیری..

خب یه عده مخالف این کارن میگن انجام نده.

یه عده موافق این کارن میگن عیب نداره.

خودت بسنج ببین باید چکار کنی.

عوارض جسمی هم داره. تو نت سرچ کن آگاهانه برو سمت این کار 

اکثر مردا این نوع رابطه رو خیلی دوست دارن  با انجام دادنش علاقه مرد بیشتر میشه؟؟

اوهوم. ولی ب مرور زمان ک هی تکرار بشه دیگ مرد تمایلی ب رابطه از جل... نداره و مقعد هم کم کم شکل اولیش رو از دست میده و گش.... میشه

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
ب حرف خدا گوش کن و انجام نده خدا قوم لوط رو برای چی لعنت کرده؟ به لعنت خدا نمی ارزه ک

مکروهه حرام نیست. بعدم اونا همجنس باز بودن ک مورد لعنت خدا قرار گرفتن اینا زن و شوهرن.قیمه هارو نریزید تو ماستا

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
اوهوم. ولی ب مرور زمان ک هی تکرار بشه دیگ مرد تمایلی ب رابطه از جل... نداره و مقعد هم کم کم شکل اولی ...

خیلی معذرت میخوام

من شنیدم بخاطر فشاری وارد میشه عضلات مقعد شل میشه درسته؟

آخه من خیلیا رو دیدم بیشتر از 2 رابطه این نوع رابطه دارن و چیزی نشده

برای حاجتم ی سوره ی کوثر یا حمد میخونی؟
بعد ازدواج دیگه از رابطه اصلی لذت نمیبره و ذهنش شرطی میشه ک لذت فقط از ... اونجاس

من فکر میکنم شاید بخاطر دردش دیگه بعد از ازدواج اون نوع رابطه رو نخوان درسته؟

برای حاجتم ی سوره ی کوثر یا حمد میخونی؟