2777
2789
عنوان

خیانت همسر

744 بازدید | 26 پست

سلام خانوما من یه بچه ی سه ماهه دارم بارها ب همسرم مشکوک شدم ک باکسی ارتباط داره اما نتونستم ثابت کنم ولی یقین داشتم و مدارکی برای قانع کردن خودم داشتم اما بقیه قبول نمیکردن...همیشه فک میکردم ک در حد لاس زدن و پیامکی باشه اما چندروز پیش فهمیدم در حد رابطه نا مشروع بوده و خودشم اقرار کرد چت س.ک.سی هم دیدم...حال دلم خرابه این اقا خرج خونه نمیده من بیشتر خرج رو میدم برام همم تو دوسال زندگی هیچی نخریده... اخلاق خوبی هم نداره تنده...بسیار بد دهنه همیشه دل میشکنه با حرفاش...نمیتونم جداشم بنا ب شرایطی به هیچ عنوان نمیشع...دلم میخواد یکی باشه ک منو بفهمه کنارش اروم شم...مث خودش خیانت کنم...میخوام دوستانه حرفاتونو بشنوم

عزيز اينطور ك شما گفتي نفعي هم براي بچت نداره بيشتر باعث ميشه اسيب ببينه 

و كسيم كه خيانت ميكنه توو ذاتشه

و ذات بد هيچوقت درست نميشه

من جاي شما باشم بچمو نجات ميدم

بازم با خودته 

اميدوارم تحت تاثير كسايي كه خيانت براشون طبيعيه قرار نگيري

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متأسفم عزیزم 😔هیچ زنی شایسته خیانت دیدن نیس 

امیدوارم سرش خیلی زود ب سنگ بخوره پشیمون بشه 

دلیلش چیه واقعا چرا این کارو میکنه؟!

برای درمانش اقدام کنید 

بگو قبل از این ک دیر بشه درست شو بخاطر بچه مون 

چون اول و آخر فقط بدجور چوب‌شو میخوری

شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک؟!! من به این چاره بیچاره دچارم هرشب!

دوستانه میگم اگه شرایط طلاق نداری اون چیزی که تو فکرته رو عملی نکن خودت رو وقف بچت کن تا شرایط طلاقت مهیا بشه اگه کسی رو وارد زندگیت کنی و خیانت کنی با همسرت هیچ فرقی نداری بزار بچت از یکی از شما شرافت رو یاد بگیره

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم

خیانت راه حل نیست تو یه بچه داری درست نیست هم پدر و هم مادرش اینکارو بکنن با ادم احمق که نباید مثل خودش برخورد کنی چرا میگی شرایط طلاق نداری به این فکر کن که بچه بزرگار بشه همه چی بدتر میشه من بچم یه سالش بود که فهمیدم پدرش خیانت میکنه اما گفتم درست میشه ولی هیچوقت نشد و مجبور شدم بعد چند سال جدا بشم هم خودم عمرمم هدر کردم هم بچم بزرگتر شد و شرایط سخت تر قبول کرد

خیانت راه حل نیست تو یه بچه داری درست نیست هم پدر و هم مادرش اینکارو بکنن با ادم احمق که نباید مثل خ ...

توان جداشدنو ندارم...کابوسمه...یه بار جداشدم چون تویک حادثه انفجار سوخته بودم جداشدیم دیگ توانشو ندارم

منم خيانت ديدم 

ميفهمم چي ميگي

بارها خيانت چتي

الانم فهميدم جنسي

از وقتي ٥ ماهه باردار بودم فهميدم

تو بارداريم خيانت ميكرده

بخاطر بچه هام و …بخشيدمش هر چند ك مطمئن نيستم سر حرفش بمونه

ولي هيچوقت خيانت نكن 

پست ترين كار خيانته

تو با خدا رو ب رو هستي ن اون

خيانت اخرش رسوايي و بدنامي پيش خدا و مردمه

من با خوندن قران و پناه بردن ب خدا و بچه هام ارامش ميگيرم