بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین دوست من یه روشی انجام میداد هم خوش طعم میشد هم خوشرنگ میگفت من چرخ میکردم البته نظر من با رنده هست چون آب نمی افته بعد میزاشت تو آفتاب خشک بشه بعد روش نمک هم یه مقدار میزد بهد که خشک شد تو روغن سرخ کرد اصلا سیرش عالی شده بود
ما سیر رو رنده میکنیم روش یذره روغن زیتون میریزیم میزاریم تو یخچال تر و تازه میمونه👌
خیلی طول نکشید تا فهمیدم قوی بودن به تحمل کردن نیست به قدرت رها کردنه ________پیگیر ارزوهامم بدجور تو دعاهاتون برای حاجت روایی منم دعا کنید💜💜____________ بزرگترین موفقیت یک دختر همین دختر بودنش است و بزرگترین شانس پدر مادرش دختر داشتن است🌱کاش نی نی یار بودم اونایی که زن ستیزی میکنن و ارزش زن رو زیر سوال میبرن و قدر دختر هارو نمیدونن تعلیق میکردم✌🏼ما اشرف مخلوقاتیم و تو تدبیر بقیه موجودات نقش داریم پس حواسمون به حیوونا باشه گربه ها و سگ ها و... اونا نعمت های خدان اگه دیدی کسی داره اذیتشون میکنه حتی اگه خوشت نمیاد ازشون ساکت نشین اونا پاکن و لایق ازار و اذیت نیستن 🐏😻🐕🦌 من دختر ارزو های کسی نیستم ولی هر روز به دختر ارزو های خودم نزدیک تر میشم🌹مدافع حقوق زنان❤❤
من سیر پوست کردم ,ریختم داخل غذاساز خوووب خرد شد ,بعد گذاشتم خشک شد و داخل شیشه تو کابینت نگه میدارم ,داخل همه خورشتامم میریزم .برا ماست و بعضی غذاها هم از همون خشک شده ها ریختم تو اسیاب و پودرشو استفاده میکنم
یه روش هم یه آشپز گفت. اول سیر رو حبه کن پوستش رو بگیر. بریز داخل ظرف شیشه ای بعد داخلش تا بالا روغن بریز. بزار یخچال. میگفت اینحوری هم سیر تازه داری. هم روغن عطر خوبی میگیره میتونی استفاده کنی ازش.
من شمالی ام، ما سیر رو میزاریم تو آب یه روز بمونه، بعد پوست میکنیم، بعد میشویم آبش که رفت، چرخش میکنیم، یا با چرخ گوشت یا سبزی خورد کن هر وسیله ای، بعد نمک زیاد میزنیم قاطی میکنم میزارم تو شیشه، میزارم فریزر، خیلی راحت هست،خرابم نمیشه، زردم نمیشه