2821
2789

بله من گرفتم.

دو ماه پیش.

روزی ۴۰۰ بار تا ۴۰ روز همراه با انجام واجبات و پرهیز از دروغ و....

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
بله من گرفتم. دو ماه پیش. روزی ۴۰۰ بار تا ۴۰ روز همراه با انجام واجبات و پرهیز از دروغ و....

واقعا؟😍چه خوب ..فرقی نمیکنه شب بخونم یا صبح ؟ وای مشکل اینه من نماز نمیخونم 😫

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

واقعا؟😍چه خوب ..فرقی نمیکنه شب بخونم یا صبح ؟ وای مشکل اینه من نماز نمیخونم 😫

بله گلم.

نه فرقی نداره چه موقع.

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
بله من گرفتم. دو ماه پیش. روزی ۴۰۰ بار تا ۴۰ روز همراه با انجام واجبات و پرهیز از دروغ و....

عزیزم میشه درخواستمو قبول کنی ؟تو پیوی خواستم یچیزی بپرسم 

همبنه دیگه درسته ؟؟؟لا اله الی انت سبحانک کنت من الظالمین

بله دقیقا

میشه برای  من  دعا کنید چشمم عمل زیبای پلک کردم رد بخیه  ناجور سفید مونده گوشه های چشمم برجسته شده تقارونشم ک بماند عروسیم نزدیکه حالم بده دلم میخواد بمیرم با ارایشم مشخصه   مجبورم   همیشه میکاپای غلیظ کنم  خسته شدم دعا کنید برام      خیلی نا امیدم دکترم رفتم فایده نداشته

جدی ؟ یعنی بیشتر بگی چی میشه؟

میشه برای  من  دعا کنید چشمم عمل زیبای پلک کردم رد بخیه  ناجور سفید مونده گوشه های چشمم برجسته شده تقارونشم ک بماند عروسیم نزدیکه حالم بده دلم میخواد بمیرم با ارایشم مشخصه   مجبورم   همیشه میکاپای غلیظ کنم  خسته شدم دعا کنید برام      خیلی نا امیدم دکترم رفتم فایده نداشته

ذکر سنگینی هست ...باید مواظب باشی من حتی شنیدم چشم سوم هم باز می‌کنه...و خوندنش شرایط و‌ آداب داره.. ...

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز