2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا اینجوریه؟

ریاضی الف = یعنی صدر دصد میتونی تو این رشته ثبت نام کنی

تجربی ب= یعنی بیشتراز ۵۰ درصد احتمال داره ثبت نام کننت

انسانی ج یعنی احتمال زیر ۵۰

و مثلا معارف د یعنی اصلا امکان نداره

مثلا اینجوریه؟ ریاضی الف = یعنی صدر دصد میتونی تو این رشته ثبت نام کنی تجربی ب= یعنی بیشتراز ۵۰ در ...

برای من دقیقا اینجوری بود رشته های ریاضی . فنی . کاردانش الف بود تجربی ب بقیه ج و د که تجربی ثبت نام کردم

جواب هدایت تحصیلی که بیاد سه گروه داریم

الف ب ج

اگر یه رشته رو الف شده باشی یعنی معدلت به اون رشته میخوره و اگر علاقه داری میتونی ثبت نام کنی

اگر ب شده باشی یعنی معدل شما برای اون رشته متوسط هست ولی میتونید ثبت نام کنید

گروه ج یعنی معدل شما برای اون رشته ضعیف هست و احتمال ثبت نام شما تو اون رشته امکان پذیر نیست

توی انتخاب رشته بچه ها میشن ۴ دسته مثلا تو تجربی اولویت اول ثبت نام مدرسه با بچه هایی هست که الف شدن بعد با گروه ب بعد گروه ج و ۴امین گروه هاشور خوردن که اصلا نمیتونن ثبت نام کنن

مثلا اینجوریه؟ ریاضی الف = یعنی صدر دصد میتونی تو این رشته ثبت نام کنی تجربی ب= یعنی بیشتراز ۵۰ در ...

مدارس غیر دولتی براشون فرقی نمیکنه در صورتی ثبت نام نمیکنن ک اون رشته رو نیاورد باشی و خط خورد باشه 

انسانیتم آرزوست :)🖤

گروه الف، ب، ج داریم تو انتخاب رشته، اونایی که گروه الف هستن تراز رشتشون بیت ۹۰ تا ۱۰۰ معمولا و اولویت ثبت نام مدارس با اوناس، گروه ب بعد اینکه الف ها کلشون ثبت نام شدن ثبت نام میشن و تر از رشتشون پایینتر از الف ها هستش و گروه ج از هر دو (الف، ب) تراز رشتش پایینتره و بعد اینکه ثبت نام الف و ج تکمیل شد ثبت نام میشن این مربوط میشه ب فرم هدایت تحصیلی و ما تو فامیل داشتیم ب یا ج اوردن ولی مدارس دولتی ثبت نامشون کردن 

وقتی الف بشه راحت میتونی ثبت نام کنی

اگه ب بشه یعنی باید صبر کنی اونایی که الف هستن ثبت نام کنن اگه ظرفیت خالی اومد میتونی ثبت نام کنی

اگه ج بشه یعنی باید صبر کنی ب ها ثبت نام کنن اگه ظرفیت خالی اومد میتونی ثبت نام کنی

اگه د بشه خیلی احتمالش کمه که بتونی ثبت نام کنی

الـلهم صـل علـی محــمد و آل محـمد و عجـل فرجـهم والعـن اعدائـهم اجمعین
وقتی الف بشه راحت میتونی ثبت نام کنی اگه ب بشه یعنی باید صبر کنی اونایی که الف هستن ثبت نام کنن اگه ...

البته غیردولتی راحت تر میشه ثبت نام کرد

الـلهم صـل علـی محــمد و آل محـمد و عجـل فرجـهم والعـن اعدائـهم اجمعین
چه نمره ای باید برای ریاضی و علوم باشه تا ج بشه؟

نمره از ۱۰۰ هست که حداقل باید بالای ۸۰ باشه فکر کنم من ریاضیم ۹۷ شد تجربیم ۹۱انسانی ۸۶ کاردانش ۸۶ فنی ۸۶ معارف ۳۴ یا ۳۵ که خط خرده بود برام توی کارنامه ام همه درسام بالای ۱۹ پیام های اسمانی و عربی همیشه زیر ۱۵🤦🏻‍♀️