2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا جایی نخوندم و ندیدم به عروس هلندی سویا و جوپرک بدن. عروس هلندی غذای اصلیش ارزن و کتان هستش به نسبت 8 به یک. 

تخمه هم خیلی خیلی کم چون زیادش باعث کبد چرب میشه. میوه ها و آجیل ها رو هرازگاهی. سرچ کنی بهتر متوجه میشی

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  
نهههههه اون سن فقط سرلاک بابد بخوره.  ممکنه خدایی نکزده نتونه هضم کنه خیلییی اذیت میشه.

ولی ممنون ک گفتی حالا بخاطر سنش بهش نمیدم. 

ب نظر شما کلم بروکلی خوبه بهش بدم؟

والا جایی نخوندم و ندیدم به عروس هلندی سویا و جوپرک بدن. عروس هلندی غذای اصلیش ارزن و کتان هستش به ن ...

چیکار کنم عروس من خیلی تخمک سفیده و سیاهه میخوره کتان ی ظرف جدا براش گذاشتم ولی نمیخوره

ولی ممنون ک گفتی حالا بخاطر سنش بهش نمیدم.  ب نظر شما کلم بروکلی خوبه بهش بدم؟

🌹🌹

اره ولی هر چیزی ب انداره 

سردی زیاد بخورن اسهال میشن گرمی زیاد مث همین اجیل و گرمیجاتا گرما زده میشن میمیرن چون طبعشون سرده 

چیکار کنم عروس من خیلی تخمک سفیده و سیاهه میخوره کتان ی ظرف جدا براش گذاشتم ولی نمیخوره

ای وایییییی چرا براش اینهمه تخمه گذاشتی از جلوش بردار. دیگه تا یه مدت نده بهش. کتان هم زیادش خوب نیست. برو ارزن بخر قاطیش کن. مثلا 8 تا استکان ارزن رو با 1 استکان کتان قاطی کن. کتان هم کتان مخصوص پرنده بگیر. شاید رفتی کتان یه چیز دیگه که ماها میخوریم برای لاغری و اینا رو گرفتی. 

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  

تخمک سیاهه و سفیده نشیدم 

ولی خودم برا پرندم غذای مخصوص عروس هلندی میگرفتم جدا از اون تخم کتون

چون توی غذای مخصوصش پلات و تخمه و ی سری خوراکیا داره دوس داره 

ای وایییییی چرا براش اینهمه تخمه گذاشتی از جلوش بردار. دیگه تا یه مدت نده بهش. کتان هم زیادش خوب نیس ...

اهااا منظورش تخمه بود. اره براش خوب نیس زیاد مخصوصااا شوراش. نازاییی میاره

اهااا منظورش تخمه بود. اره براش خوب نیس زیاد مخصوصااا شوراش. نازاییی میاره

من که اصلا به عروسم تخمه شور نمیدم. فقط ساده. اونم خیلی خیلی کم. در هفته هم بهش 7 تخم میدم اونم در حد یه قاشق مرباخوری. ولی میوه اینا میدم. در هفته بهش قطره مولتی ویتامین و کلسیم هم میدم. کف دریا هم براش گذاشتم 

من که اصلا به عروسم تخمه شور نمیدم. فقط ساده. اونم خیلی خیلی کم. در هفته هم بهش 7 تخم میدم اونم در ح ...

👍👍👍👍👍

مولتی ویتامینا و کلسیوم ها زو حتمااا تو ابش بریز. 

ب مرور زمان مریض میشه اگه تنها بدی 

👍👍👍👍👍 مولتی ویتامینا و کلسیوم ها زو حتمااا تو ابش بریز.  ب مرور زمان مریض میشه اگه تنها ...

عزیزم ممنون. ولی من کامل میدونم اینارو. با اندازه های دقیق. 😅