2777
2789
عنوان

ببخشید تو رو خدا،،راهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1335 بازدید | 68 پست
اگه با شیاف هم دفع شم همتونو دعا میکنم...بعد شام یعنی دارم میخوابم شیر سرد بخورم؟؟  روزی چند ل ...

شیاف بیزاکودیل نیم ساعته جواب میده روزی ۱۰ تا لیوان اب بخور و هر شب شیر سرد یه لیوان بزرگ

شیاف بیزاکودیل نیم ساعته جواب میده روزی ۱۰ تا لیوان اب بخور و هر شب شیر سرد یه لیوان بزرگ

ببخشید زیاد سوال میکنم..من انجیر خشک هم حتی قبلا میخوردم ی روز طول میکشید تا شکمم کار کنه 

الانم خیلی بدجورم یعنی شیاف روم اثر میکنع؟ همش میترسم نکنه..دشویی میخام برم میترسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید زیاد سوال میکنم..من انجیر خشک هم حتی قبلا میخوردم ی روز طول میکشید تا شکمم کار کنه  الا ...

شما شیاف بیزاکودیل بزنید بعدش موقع دستشویی وازلین بزنید به بدنتون تا نرم بشه اصلا درد حس نمیکنی بعدش 

ببخشید زیاد سوال میکنم..من انجیر خشک هم حتی قبلا میخوردم ی روز طول میکشید تا شکمم کار کنه  الا ...

اگه درد هم بعدش حس کردی بعد چند ساعت یه پماد آنتن هموروئید استعمار خارجی بزنید 

شما شیاف بیزاکودیل بزنید بعدش موقع دستشویی وازلین بزنید به بدنتون تا نرم بشه اصلا درد حس نمیکنی بعدش ...

دیروز وازلین زدم باز درد داشتم

فکر کنم باید شیاف کنم بعد وازلین بزنم

درد بعد دفع مهم نیست باهاش کنار میام

میخام موقع دفع درد نکشم

اگه درد هم بعدش حس کردی بعد چند ساعت یه پماد آنتن هموروئید استعمار خارجی بزنید 

الان نهار ریختم جلو چشامه هنوز لب نزدم میترسم بخورم

اخه هنوز دفع نکردم غذا بخورم میترسم بدتر شه،ب نظرت ربطی داره؟