2777
2789
عنوان

دکوراسیون دوستا بیاین نظر بدین

140 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

میخوام خونمو پالاز بزنم اونایی که پالاز دارن چه جنسی و رنگی خوبه؟خودم نظرم رو رنگ خیلی روشنه .نزدیک به سفید

میز جلو مبلی هم میخوام بگیرم .مبلام کرم و فیروزه اییه با پایه های قهوه ای . دوست ندارم میز قهوه ای بگیرم  بنظرتون سفید خوب میشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سرامیکه و زمستون خیلی سرد میشه اما موکت میترسم کنم مدل خونه بهم بریزه به شما گفته متری چند

موکت خونه رو یکدست میکنه و فضا رو بزرگتر نشون میده.یجا سوال کردم متری 170 تا 220 بود 

ببخشین یسوال..من میخواستم سرامیک کنم کف خونه رو الان شما گفتی دودل شدم ..چه معایبی داره سرامیک که پا ...

اول اینکه من خونه ام 80 متره و خیلی وقتا مهمان دارم اگر پالاز باشه میتونم از کل فضا برا نشستن استفاده کنم. دوم اینکه بچه دارم باید فرش یا موکت باشه خونه که اگر افتاد آسیب نبینه و سوم اینه که تو اپارتمان اگه سرامیک باشه و چیزی پهن نکنی سو و صدا زیاد میشه و اگه یه چیز کوچیک بیفته همسایه شاکی میشه اما فرش و موکت سر و صدا رو کمتر میکنن

خونه من 80 متره .اتاقا پالاز دارن .سالن و اشپزخونه هزینه اش بین 8تا 10 تمن میشه

اره خونه من با سرامیک خیلی قشنگه دوس داشتی عکس خونم بزارم ولی خیلی سرده چون طبقه اولیم منم امسال باردارم به شوهرم گفتم بیا کف پوش بزنیم گفت هزینش زیاده موکت میتونم برات کنم اما چون اپارتمانیه میتریم موکت دو رنگ بشه منم نتونم بشورم خونه هم زشت بشه

اره خونه من با سرامیک خیلی قشنگه دوس داشتی عکس خونم بزارم ولی خیلی سرده چون طبقه اولیم منم امسال بار ...

حتما بزار عزیزم.خونه منم سرامیکه.تو سالن 2فرش پهنه خیلی فضا رو شلوغ کرده یه قسمتایی هم خالیه .بچم که کوچیک بود میفتاد رو سرامیک سرش بد ضربه میخورد ترسیدم اتفاق بدی براش بیفته خلاصه کل خونه رو با موکت و تشک پر کردم که اگر افتاد ضربه نخوره