2777
2789
عنوان

کمکم کنید دیگه...

104 بازدید | 6 پست

دیگه نمیدونم چی به شوهرم بگم.ثبلا هم میدونستم فیلم  س ک س ی میبینه.یکبار بهش ب خوبی گفتم.اما امروز باز تو سابقه گوشیش دیدم سرچ کرده..چیکارش کنم؟تذکر فایده نداشته تاحالا.بهم میگه ازت راضی ام اما نمیدونم علت دیدن این جور چیزا چیه.بیشترم شبا ک ما خوابیم یا خونه مامانمم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هر جوری میتونید جلوش رو بگیرید ، تخم مرغ دزد شتر دزد میشه ، این فیلما باعث ایجاد حس تنوع طلبی میشه و این تازه خوبش هست چنان با روح و روان طرف بازی میکنه و باعث میشه  تو ذهن طرف یکسری فانتزی های وحشتناکی شکل بگیره که فقط خدا میتونه جلوش رو بگیره ، خلاصه این شیطانی که در درونش متولد داره میشه رو تا به بلوغ نرسیده تو نطفه خفه کنید خفه .

خسته ام خسته خیلییییییی خسته  
هر جوری میتونید جلوش رو بگیرید ، تخم مرغ دزد شتر دزد میشه ، این فیلما باعث ایجاد حس تنوع طلبی میشه و ...

ی بار مستقیم بهش گفتم .اما گوش نمیکنه.راهکار داری بهم بگو

ی بار مستقیم بهش گفتم .اما گوش نمیکنه.راهکار داری بهم بگو

سعی کنید خودتون علاقمند به مسائل مذهبی و حجاب نشون بدید احتمال زیاد باعث شرمندگیش میشه که پیش خودش بگه وقتی زنم اینطوریه من نباید دنبال اینکارا برم 

و در آخر یه مدت باهاش سرسنگین بشید ، اینو که دیگه شما خانوما خودتون استادشین

خسته ام خسته خیلییییییی خسته