من کردم زیر یه سال تموم شد چون دندونام مشکل خاصی نداشت الان فقط نگهدارنده ثابت که یه سیم خیل ...
من فاصله داره دندونای جلوم و پوسیدگی هم داره دکترم گفت واست روکش میذارم بعد درست کردن فاصله اشم بسته میشه ولی ممکنه دندونای جلوت یکم درشت شه ولی اگه ارتودنسی کنم دکترم گفت برمیگرده ولی باید یه سیم نازک بذارم که برنگرده گفت قابل تحمل نیست نمیدونم چی کار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم من عید انجام ندادم اصلنم اذیت نشدم ولی ما شهرستانیم 4 تومن دادم یه فکو بعد یه ماه مدندونم بالا لثه بود کامل اومدپایین و صاف شده (شهرستان نوراباد لرستان) اونقدرم سهت نیست فقط یه ذره فشرده میشه روزای اول بعد سه چار روز دیگه عادیه من از روز دومم همون غذاهای خونه رو میخوردم خورشت و اینا.
یکی از دردش میترسم خیلی زیاده؟ و اینکه دندونام ایراد خاصی ندارن بنظرتون این باعث میشه پروسه &n ...
شاید شما از دید خودتون فکر کنین مشکلی نداره برین پیش یه دکتر خوب کامل راهنماییتون میکنه اگر خیلی بیش از حد فک جلو یا عقب باشه فقط با ارتو و جراحی حل میشه