2777
2789
من کردم  زیر یه سال تموم شد چون دندونام مشکل خاصی نداشت الان فقط نگهدارنده ثابت که یه سیم خیل ...

من فاصله داره دندونای جلوم و پوسیدگی هم داره دکترم گفت واست روکش میذارم بعد درست کردن فاصله اشم بسته میشه ولی ممکنه دندونای جلوت یکم درشت شه ولی اگه ارتودنسی کنم دکترم گفت برمیگرده ولی باید یه سیم نازک بذارم که برنگرده گفت قابل تحمل نیست نمیدونم چی کار کنم

من فاصله داره دندونای جلوم و پوسیدگی هم داره دکترم گفت واست روکش میذارم بعد درست کردن فاصله اشم بسته ...

چرا قابل تحمل نیس😐😐همه میزارن با هر سطح مشکلی اگ نزاری برمیگرده

ب نظرم اومد دکترت خیلی وارد نیست. تخصصش چیه متخصص ارتودنسیه یا ن؟

پیش یه نفر دیگه ام برو میخوای

ببین اون چی میگه

تهرانی؟

یه سری چیزا از دور سبزه، ولی از تو قرمزه و سیاه! یه وقتا دوری باعث میشه فقط لبخندمو ببینی و دردام غمگینت نکنه..!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من عید انجام ندادم اصلنم اذیت نشدم ولی ما شهرستانیم 4 تومن دادم یه فکو بعد یه ماه مدندونم بالا لثه بود کامل اومدپایین و صاف شده (شهرستان نوراباد لرستان)  اونقدرم سهت نیست فقط یه ذره فشرده میشه روزای اول بعد سه چار روز دیگه عادیه من از روز دومم همون غذاهای خونه رو میخوردم خورشت و اینا. 

چرا قابل تحمل نیس😐😐همه میزارن با هر سطح مشکلی اگ نزاری برمیگرده ب نظرم اومد دکترت خیلی وارد نیست. ...

نه متخصص ارتودنسی نیست دندونپزشکه نمیدونم میگفت میتونی تا آخر عمرت تحمل کنی یه سیم رو پشت دندونت ؟ میگفت لمینیت کنی فاصله ببندی بهتر از ارتودنسیه

نه متخصص ارتودنسی نیست دندونپزشکه نمیدونم میگفت میتونی تا آخر عمرت تحمل کنی یه سیم رو پشت دندونت ؟ م ...

ببین بنظرم برو پیش کسی که تخصصش ارتودنسی باشه

دکتر متخصص ارتودنسی و ناهنجاری های فک

بهتره

منم دکترم متخصص ارتودنسی بود

یه سری چیزا از دور سبزه، ولی از تو قرمزه و سیاه! یه وقتا دوری باعث میشه فقط لبخندمو ببینی و دردام غمگینت نکنه..!
یکی از دردش میترسم خیلی زیاده؟ و اینکه دندونام ایراد خاصی ندارن بنظرتون این باعث میشه پروسه &n ...

شاید شما از دید خودتون فکر کنین مشکلی نداره برین پیش یه دکتر خوب کامل راهنماییتون میکنه اگر خیلی بیش از حد فک جلو یا عقب باشه فقط با ارتو و جراحی حل میشه