2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی مشکل دیگمم اینه ک میرم دانشگاه حس میکنم یکم ضایعس سیم رو دندونام باشه 🥲🥲🥲

خیلیم کلاس داره😂شده ۲۴میلیون  کسیم چیزی گفت بگو تاحاالا بیستو چهار میلیونو تودهنت باخودت جابه جا کردی؟؟؟

دوستم ک انجام داده گف اره تغییر میکنه و خیلی خوب شده ولی گفت پدرم درومده دردسراش زیاد بوده دوتا دندو ...

وای مال من ک همینجوری تو خواب غروچه میکنم صبح پا میشم کج و کوله شدن

من کردم 

زیر یه سال تموم شد چون دندونام مشکل خاصی نداشت

الان فقط نگهدارنده ثابت که یه سیم خیلی نازک پشت دندونای جلو، داخل دهنمه که اون باید چندسال بمونه که برنگرده به حالت اولش دندونا

دردشم برا من اصلا درد انچنانی نداشت فقطط روز اولی که گزاشتم تا شبش درد میکرد جوری که نتونستم زیاد چیزی بخورم بعد تا صبحش خوب شد و فقط همون بود دردش

وسطاشم گاهی تکو توک دردای ریز میگرفت بالاخره جای دندونا داره تغییر میکنه

ولی اصلا چیز سخت و عجیبی نبود

حتی من خیلی دوست داشتم ارتودنسیام رو و خوش میگذشت بهم🤣

یه سری چیزا از دور سبزه، ولی از تو قرمزه و سیاه! یه وقتا دوری باعث میشه فقط لبخندمو ببینی و دردام غمگینت نکنه..!
اون سیم نازک که الان پشت دندونته قابل تحمله؟ اذیتت نمیکنه؟

نه اصلا هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه

فقط باید یکم مراقب باشی دیگه

من ته دیگ سفت یهو گاز زدم جدا شد چسبش😁😂دوباره رفتم چسبوندش

سرچ کن گوگل ریتینر ثابت عکسش هس

یه سری چیزا از دور سبزه، ولی از تو قرمزه و سیاه! یه وقتا دوری باعث میشه فقط لبخندمو ببینی و دردام غمگینت نکنه..!