2777
2789
خانما خود بخودی سقط کردین یا دکتر دارو قرص داد؟میشه رفت بیمارستان بستری شد؟

اره منم دور از جون تو عین تو شدم افتادم رو لمه بینی بعد تبدیل به خونریزی شدید شد بعد ساک بچه رو هم ندیدن اصلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم من ۲۶ سالمه اره یدونه پسرم ۲سال و ۲ ماهه دارم نه هنوز ولی معذرت میخوام خییلی لخته ازم ر ...

خدا پسرتو برات نگه داره

میدونم سقط کردن سخته و روان ادمو به هم میریزه

ولی هروقت داری بهش فکر میکنی و ناراحتی به این فکر کن که پسر گلت کنارته و مادر هستی

اونایی که بچه ندارنو سقط میکنن وضعیتشون خیلی خیلی بدتره

دلشکسته میشن و تنها

انشاءالله دفعه بعد بارداری راحتی داشته باشی

فقط حتما حتما سونوی بقایا رو برو

خدا پسرتو برات نگه داره میدونم سقط کردن سخته و روان ادمو به هم میریزه ولی هروقت داری بهش فکر میکنی ...

چشم حتما من سه شنبه دو هفته پیش شروع شد به لکه بینی دقیقا ۱۴ روز پیش به نظرت چند روز دیگه از خونریزیم میمونه؟

چشم حتما من سه شنبه دو هفته پیش شروع شد به لکه بینی دقیقا ۱۴ روز پیش به نظرت چند روز دیگه از خونریزی ...

من که رو هر سه تا سقطم دقیقا تا چهل روز خونریزی داشتم

البته از وسطا دیگه خیلی کم شده بود

اخراشم که دیگه لکه بینی داشتم

علائم حاملگی مثل تکرر ادرار،حساس شدن سینه،تهوع داشتید قبل از سقط؟

من هر سه تا سقطم توی هفته ی هشتم بود

تکرر ادرار و حساس شدن سینه رو داشتم

شما بارداری یا داری سقط میکنی؟

من که رو هر سه تا سقطم دقیقا تا چهل روز خونریزی داشتم البته از وسطا دیگه خیلی کم شده بود اخراشم که ...

دلم برای شوهرم میسوزه خیلی وقته پیشش نخوابیدم میترسم فشار بیاد بهش☹️☹️

دلم برای شوهرم میسوزه خیلی وقته پیشش نخوابیدم میترسم فشار بیاد بهش☹️☹️

😊😊😊😊

حالا دیگه اینجور چیزا وقتی پیش میاد مردا مجبورن تحمل کنن

معذرت میخوام ولی حتما که نباید دخول داشته باشید از روشای دیگه برای ار ضاء شدنشون استفاده کنید

از همه معذرت میخوام برای این پست

جهت کمک بود

😊😊😊😊 حالا دیگه اینجور چیزا وقتی پیش میاد مردا مجبورن تحمل کنن معذرت میخوام ولی حتما که نباید د ...

خب خودشم فک میکنه اگر بیاد سمتم ب من آسیب میزنه خیلی ملاحظه کاره منم روم نمیشه برم بهش بچسبم