2777
2789
نه افتادم رو لکه بینی و کم کم بعد دو سه روز تبدیل به خونریزی شد عدد بتام روی ۷۵۰۰ وایساد و کم کم عدد ...

عزیزم حتما برو دکتر و بگو بهش

من خودم سه تا سقط داشتم

۱۴ روز خونریزیه شدید خیلی زیاده

بدنت داغون میشه،چیزی ازت نمیمونه

حتما حتما خودتو تقویت کن و غذاهای خونساز بخور

حتما برو دکتر،بهت قرص میده خونریزیت کم میشه

من قرصشو داشتم ولی متاسفانه تاریخش گذشت انداختمش

وگرنه حتما بهت میگفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حتما برو دکتر و بگو بهش من خودم سه تا سقط داشتم ۱۴ روز خونریزیه شدید خیلی زیاده بدنت داغون ...

لاغر هم شدی ؟من حس میکنم خیلی لاغر شدمم؛دارم مرتب مصرف میکنم جگر و پسته و قرص اهن خارجی 

اگرر شدید هست خونریزی متاسفانه عین من شدی 

خیلی میترسم بتام پایین بود سن جنین با پریود تمیخوند،بعد اصلا کیسه زرد تشکل نشده گفت جنینی توش نیست،کمر درد دل درد پریودی هم دارم دکتر سونو کفت پنحاه پنجاه هست بمونه نخواست نگرانم کنه،

لاغر هم شدی ؟من حس میکنم خیلی لاغر شدمم؛دارم مرتب مصرف میکنم جگر و پسته و قرص اهن خارجی 

راستش نه

شایدم چون کلا وزنم بالاست مثلا دو سه کیلو کم کردمو خودم نفهمیدم

چون میدونی که تو وزن بالا دو سه کیلو نشون نمیده

ولی رنگ صورتم مثله گچ دیوار شده بود

افرین،همینجوری خودتو تقویت کن

حتما هم دکتر برو بگو که خونریزیت خیلی شدیده تو این ۱۴ روز تا بهت دارو بده واسه کمتر شدنش

چند سالته؟

سونو رفتی برای بقایا؟

بچه داری؟

راستش نه شایدم چون کلا وزنم بالاست مثلا دو سه کیلو کم کردمو خودم نفهمیدم چون میدونی که تو وزن بالا ...

ممنونم عزیزم من ۲۶ سالمه اره یدونه پسرم ۲سال و ۲ ماهه دارم نه هنوز ولی معذرت میخوام خییلی لخته ازم رفت خیلی از نظر روحی نمیتونم اوکی باشم حالم بده

نه گفت کیسه زرد تشکیل نشده و حنینی هم نیست فقط یه ساک خالی هست یه همچین چیزی،حالم بد شد اصلا دیگه نش ...

عزیزم خدای من و تو هم بزرگه نمیخوام دلتو بلرزونم اما برای شنیدن هر چیزی خودتو اماده کن دنیا دنیای بی رحمیه