2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسر منم از ماه تیر اینجوریه🤦🏽‍♀️قطره هم میریزه تاثیر خاصی نداره چند تا هم آمپول زده ،قلم بینی،بخور آب گرم و..کلا خوب نمیشه زیاد باید تابستون رد شه 

شاید تلخِ و بی مزه،ولی مست چشاتم😈🍷
همسر منم از ماه تیر اینجوریه🤦🏽‍♀️قطره هم میریزه تاثیر خاصی نداره چند تا هم آمپول زده ،قلم بینی،بخو ...

من از شهریور تا ابان وضعم اینه ....یه شب عطسه ی شب دماق ....اسیر شیدم بخدا

ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...
اب خالی؟

یه لیوان اب ولرم با یه قاشق چای خوری نمک  به این نسبت  تا وقتی که کل بینیت تخلیه بشه من هرشب باید بینیمو تخلیه کنم وگرنه خوابم نمیبره 

بعدشم اگه احساس خشکی داشت چرب کن داخل بینی 

صد درصد راحت میشی

من از شهریور تا ابان وضعم اینه ....یه شب عطسه ی شب دماق ....اسیر شیدم بخدا

حساسیت داری🥲عیبی نداره فعلا که چیزی در دسترست نیست بخور آب گرم بده خودتو شاید رفع شد

همسر منم از ماه تیر اینجوریه🤦🏽‍♀️قطره هم میریزه تاثیر خاصی نداره چند تا هم آمپول زده ،قلم بینی،بخو ...

فقط شست وشوی بینی  راه حله 

یه دستگاه اسکالش بخره  هرشب با اون شست وشو بده از شر حساسیتم راحت میشه

فقط شست وشوی بینی  راه حله  یه دستگاه اسکالش بخره  هرشب با اون شست وشو بده از شر حسا ...

خیلی ممنونم

ولی خیلیم نازک نارنجیه فکر نکنم انجام بده 😅

خیلی ممنونم ولی خیلیم نازک نارنجیه فکر نکنم انجام بده 😅

منم اینجوری بودم مامانم میگفت شست وشو بده  میگفتم نه حاضر بودم کیپ شدن تحمل کنم ولی  اینکارو نکنم رفتم دکتر الرژی  قرص داد  با این دستگاه گفت که اگه خوبم نشدی  بیا واکسن الرژی بزن