2777
2789
عنوان

با ۳۰۰ تومن پول...

345 بازدید | 23 پست

چیکار میشه کرد؟

همسرم ۳۰۰ تومن وام گرفته که با قسطای قبلیش جمع میشه از حقوقشم میزنه بالاتر حالا اصلا نمیدونه با این ۳۰۰ تومن چه کاری میخواد راه بندازه

شما چه پیشنهادی دارین که سودش خوب باشه

مغازه لوازم ارایشی تو منطقه ی شلوغ شهر

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوش بحالتون دعا کنید  وام مام بدن 

همسر من اگ‌وام بگیره میخواد نیسان یخچالدار بخره بره شرکت رانندگی ماهی کم کم ۱۵تومن تو همدان شهری دیگ نمیدونم

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏
سودش خوبه؟

خیلییی زیاد   ی اشنا داریم با همین شغلش بعد چن سال ی خونه سه طبقع بالاشهر خرید 

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
ایشالا جور میشه اع خوبه شوهر من کارمنده ۱۱ تومن ایناست حقوقش

خوبه دیگ موفق بشه می‌تونه  خرید و فروش هم بکنه سودش خوبه  مثلا ماشین کم تر میخره با پنج‌تومن سود میفروشه توی ی هفته مثلا همسر من اینجوری سیزده تومن سود کرد 

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏
ولی ۳۰۰ تومن فقط اجاره میخواد حالا اجناسش به کنار🥲

ای بابا  این یارو مغازه برا خودش بود 

یعنی درآمدشون کم بود که فکر شغل دیگه هستن؟

آره کمه

۱۳ تومن بود الان شده ۱۰ ۱۱ تومن

یه خونه هم تو منطقه ۲۲ پیش خرید کردیم قسطای اونم باید بدیم

خودمونم الان خونه نداریم مستاجریم

خونه داشتیم فروختیم دادیم واسه پیش خرید

آره کمه ۱۳ تومن بود الان شده ۱۰ ۱۱ تومن یه خونه هم تو منطقه ۲۲ پیش خرید کردیم قسطای اونم باید بدیم ...

منطقه۲۲ میشه کجا دقیقا

عزیزای دلم میشه برای رسیدن ب آرزوم ی صلوات مهمونم کنید❤