2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگم شناسایی شدم

عضو تاپیک مانکن های زیبا 🌱وزن اولیه71😒هدف اول65🖇️هدف دوم60🖇️هدف نهایی 56🖇️وقتی به وزن دلخواه رسیدم اونوقت از همون لباسش جینگولیا که آرزوشو داشتم می‌پوشم ودیگه بخاطر چاقیم تیکه نمیشنوم🤗🥺

تموم شده مدرسم. 

۱۹ سالمه کار خودمو دارم 

با ماهی بالا ۲۰ میل خیلیم راضیم 

سال دیگه میرم دانشگاه تازه😂

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 
چه خبره؟! نمیخوای نرو. مجبورتون که نکردن. بزارید اونا که علاقه دارن برن جای دیگرونم اشغال می کنید در ...

چر ربطی داره من مجبورم برم چون هدف دارم نمره های خوبم به معنی این نیست به مدرسه علاقه دارم درس میخونم دستم تو جیب خودم باشه برسم بجایی که بتونم به خودم افتخار کنم

بعد ابتدایی شما مدرسه نرفتی؟ نمیدونی چه خبره؟ نمیدونی چقدر تحقیر میکنن میدونی امسال خرداد ماه مدیر مدرسه گوسفند صدامون میزد میدونی چقدر فشار رو مونه کی در این شرایط مدرسه رو دوست دارع؟ بزار من بهت بگم کسایی ک پول دارن مدرسه غیر دولتی میرن 

منی که تو مدرسه دولتی درس میخونم هیچ کدوم از معلما ادم نبودن فق تحقیر و خورد کردن بود 

متسفم برا طرز تایپ کردنتون

انسانیتم آرزوست :)🖤
چر ربطی داره من مجبورم برم چون هدف دارم نمره های خوبم به معنی این نیست به مدرسه علاقه دارم درس میخون ...

بالاخره برای هر آسونی باید سختی بکشی... 

اونی ام که میگه گوسفند بهتون، نامه بزنید به اداره عذرشو بخوان. 

بالاخره برای هر آسونی باید سختی بکشی...  اونی ام که میگه گوسفند بهتون، نامه بزنید به اداره عذر ...

من نگفتم سختی رو نمیخام گفتم از مدرسه متنفرم شماهم توهین کردید 

جلوی پلیس گشت ارشاد مدرسه می گفت 🤣

هر روز تعدادی از دخترارو ک دیر میومدن یا با پسر میدیدن یا به دلیلی سر کوچه های کنار مدرسه میگرفتن میبردن 

انسانیتم آرزوست :)🖤
من نگفتم سختی رو نمیخام گفتم از مدرسه متنفرم شماهم توهین کردید  جلوی پلیس گشت ارشاد مدرسه می گ ...

چون دلم از دست تنبلا و بی انگیزه های کلاس خودم پره... 

گفتم حتما تنبلی که از مدرسه اینجوری می نالی... 

با پسر رو که حق داره خانم مدیر. منم جاش بودم همینکار می کردم.